7 manieren om online geld te verdienen met schrijven

7 manieren om online geld te verdienen met schrijven door Tony de Bree

7 manieren om online geld te verdienen met schrijven

Er zijn veel verschillende manieren om online geld te verdienen met schrijven. Hieronder zie je er 7 die je kunt toepassen als je snel inkomen wilt genereren onder de voorwaarde dat je het goed kunt natuurlijk. 

  • Blogs schrijven voor anderen. 
  • Columns schrijven voor anderen. 
  • Boeken of e-books van auteurs bewerken. 
  • Mensen online leren schrijven, trainen & coachen. 

Lees ook: ‘7 digitale trends voor zelfstandige ondernemers in 2021, ‘Wat is de social distancing economie?’, ‘Wat is een verdienmodel?‘, ‘Wat is e-elearning?’, ‘Wat zijn digitale producten?’ & Boeken schrijven voor beginners

  • Je eigen boeken en ebooks verkopen.  
  • Gratis e-books geven in ruil voor een emailadres.
  • Gratis e-books weggeven bij je boeken of e-books.  

Snel leren hoe jij als online ondernemer geld kunt verdienen met schrijven?

Meer weten over hoe jij als online ondernemer ebooks kunt schrijven en publiceren? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak via dit formulier of via de andere contactmogelijkheden via de knop rechtsonder op deze site. 

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands @ikstartonline @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

Tot snel,
Tony

Bericht bekijken

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

Aanbiedingen