Wat is een e-book?

Wat is een e-book - Geld verdienen met jezelf - door Tony de Bree

Sinds het begin van de Corona-pandemie in 2020, zijn e-books in verschillende vormen en in verschillende formaten heel populair bij lezers maar ook bij ondernemers die online geld willen verdienen vanuit huis. 

Maar wat is een e-book eigenlijk? 

Een elektronisch boek, ook wel een e-book of eBook genoemd, is een boekpublicatie die beschikbaar wordt gesteld in digitale vorm, bestaande uit tekst of afbeeldingen of een combinatie daarvan.Te op het plate scherm van computers of andere elektronische apparaten zoals e-readers of smartphones. 

Een e-book is een van de meest verkochte vormen van een zogenaamd ‘digitaal product’. 

Meer: ‘Wat is een self-help boek?’‘Wat is een luisterboek?’  & ‘Boeken schrijven voor beginners’

E-books schrijven en verkopen sinds 2000. 

Sinds 2000 toen ik naast mijn vaste baan bij ABN Amro online geld begon te verdienen vanuit huis, zijn e-books in het Engels een belangrijke bron van inkomsten voor me geworden. En dan vooral e-books in het Engels over Internet marketing of ‘digital marketing’, making money online (‘online geld verdienen’) en working from home (‘thuiswerken’) En nog meer sinds het begin van de Corona-pandemie vorig jaar. Waarom? Omdat het zelf schrijven en publiceren van e-books veel voordelen heeft. 

Als je wilt weten hoe jij snel online geld kunt verdienen met e-books en andere digitale producten, lees dan deze blogs.

Tot snel,
Tony

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nedederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

Bericht bekijken

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance & KYC. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis als zijn ‘online plan-b’. Sinds 2011 is hij hybride ondernemer met ‘de virtuele eenmanszaak’ als business model. Vanaf het begin van de coronacrisis helpt hij met digitale producten & on demand online services corporates, startups en scaleups om te overleven en managers en medewerkers om de transitie ‘van medewerker naar ondernemer’ te maken met hun eigen online plan-b.

You might like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen

NU KUN JE ME GEMAKKELIJK BEREIKEN ...

Hé, het is Tony hier. Wil je mij bereiken en vragen stellen? Gebruik de volgende sociale links en e-mailadres:

Social Media

Neem contact op