Wat zijn printables?

Wat zijn digitale producten door Tony de Bree

Wat zijn printables?

Sinds het begin van de Corona-crisis werken we met zijn allen steeds meer thuis. Daarbij moeten we onze eigen dag indelen, ons werk goed plannen en productief zijn en blijven. En daarnaast ook nog geestelijk en lichamelijk in vorm blijven.

Printables kunnen je daar heel goed bij helpen zoals veel managers, werknemrs en zelfstandige ondernemers waaronder ik zelf dagelijks ervaren. Ik kan persoonlijk niet goed zonder printables sinds ik zelfstandig ondernemer ben geworden en zeker niet in deze crisisperiode. Wat zijn printables?

Printables zijn een digitale producten die je kunt downloaden en afdrukken. Voorbeelden zijn planners, waaronder digital planners, dagboeken, checklists, to-do-lists, werkboeken, canvassen, stickers, kunstafdrukken, kleurplaten, puzzels en nog veel meer.

Lees ook:  Wat zijn digital products?’‘Wat is het Startup Model Canvas©?’‘Wat is een e-book?’ & ‘Wat is een luisterboek?

Ik help al mijn klanten altijd met printables in combinatie met ‘doe-het-zelf’ werkboeken voor corporates, starters, startups en scale-ups waaronder checklists en en met verschillende corporate canvassen, startup canvassen, scale-up canvassen en MKB-canvassen.

En hetzelfde doe ik tijdens de verschillende on-demand leertrajecten op maat zoals van bankier tot ondernemer en andere on-demand oplossingen.

Die ‘printables’ kun je downloaden, vervolgens afdrukken en dan gebruiken om opdrachten te doen of te laten doen om b.v. je eigen startup op te richten, om een overlevingsstrategie te bepalen en uit te voeren of om je eigen klanten ‘on-demand’ te adviseren, te trainen en te coachen als zelfstandige ondernemer.

Maak vandaag nog een afspraak.    

Als je meer wilt weten over hoe jij geld kunt verdienen en geld kunt besparen met digital products als e-books, luisterboeken, video’s, software of printables, aarzel dan niet om mij te bellen op 06-34387806, neem contact op met mij op Skype op tony.de.bree of e-mail mij hier.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.
 

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

1 Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!