Hoe overleeft mijn FinTech, RegTech of Impact startup deze crisis?

Wat is een levensvatbaar bedrijf door Tony de Bree

Hoe overleeft mijn FinTech, RegTech of Impact startup deze crisis?

Goedemorgen,

veel oprichters van startups waaronder FinTech, RegTech en Impact startups, hebben op dit moment grote financiële problemen. Ze raken in paniek, hun inkomsten vallen grotendeels weg, ze hebben veel te hoge kosten (want net fors geïnvesteerd en te veel geld geleend) en hun externe financiers laten het ook afweten. Ze moeten van het ene op het andere moment omschakelen van een groeistrategie naar een overlevingsstrategie. Het is ‘verdrinken’ of ‘overleven’. En dat betekent direct in actie komen. Snel handelen. Alleen weten ze vaak niet hoe.

Met dit complete steunpakket inclusief en ‘actieboek’ helpt Tony de Bree jou op basis van zijn hands-on ervaringen in corporate venturing en venturing sinds 2001 bij ABN Amro als oprichter van een startup in vijf simpele stappen met het Startup Model Canvas© en een aantal gratis checklists, printables en vijf  video tutorials te voorkomen dat je failliet gaat.

Meer: Wat is de online shakeout?, Wat is startup change management? & Wat is startup bedrijfskunde?

Als oprichter(s) van je startup bepaal je op basis van een Quick Scan je overlevingsstrategie op, maak je integraal startup veranderplan op en voert dat uit. En dat alles met de nadruk op snel. Heel snel.

Kortom, dit ‘noodpakket voor startups in crisistijd’ geeft je alle hulpmiddelen om je bestaande startup organisatie inclusief je strategie, het businessmodel en het verdienmodel van je startup snel aan te passen aan de gure omgeving van deze crisis.

En geeft zo antwoord op de vraag HOE OVERLEEF IK MET MIJN FINTECH, REGTECH OF IMPACT STARTUP  DEZE CRISIS EN KOM IK ER STERKER UIT?

Hulp nodig om de levensvatbaarheid van je bestaande startup te bepalen en snel je overlevingsplan op te stellen?

Wil je meer weten over of en hoe jij  met je FinTech, RegTech of Impact startup deze crisis kunt overleven of op tijd kunt stoppen, email me dan via dit formulier uw mobiele nummer en de link naar uw linkedin-profiel. Dan maken we direct een afspraak voor een online intakegesprek.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @Ikstartonline @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!