[NIEUW]: ChatGPT voor managementboek auteurs, tips & tricks

ChatGPT voor auteurs, tips & tricks door succesvolle managementboek en management e-book auteur Tony de Bree

[NIEUW]: ChatGPT voor managementboek auteurs, tips & tricks

Op basis van mijn eigen ervaring en die van veel andere auteurs, kunnen auteurs ChatGPT prima gebruiken om hun schrijven te verbeteren door:

  • ✔️ Ideeën op te doen: ChatGPT kan worden gebruikt om nieuwe ideeën voor verhalen, personages en plots te genereren.
  • ✔️ Schrijfstijl verbeteren: ChatGPT kan worden gebruikt om de schrijfstijl van auteurs te verbeteren door suggesties te doen voor betere woordkeuze, zinsbouw en grammatica.
  • ✔️ Spelling en grammatica controleren: ChatGPT kan worden gebruikt om spelling- en grammaticafouten in een document te identificeren en corrigeren.
  • ✔️ Vertalen: ChatGPT kan worden gebruikt om tekst van de ene taal naar de andere te vertalen.
  • ✔️ Samenvatting maken: ChatGPT kan worden gebruikt om lange stukken tekst samen te vatten.
  • ✔️ Creatieve inhoud genereren: ChatGPT kan worden gebruikt om verschillende soorten creatieve inhoud te genereren, zoals gedichten, code, scripts, muziekstukken, e-mail, brieven, enz.

Meer: Online trends, AI ondersteund schrijven & management e-books schrijven en verkopen

Over het algemeen kan ChatGPT een goed hulpmiddel zijn voor ons als auteur als je sneller en beter wilt schrijven. Het is echter belangrijk om te onthouden dat ChatGPT geen vervanging is voor jouw unieke menselijke creativiteit en intuïtie, van jouw unieke kennis en ervaring en van jouw eigen unieke schrijfstijl.

Je kunt als auteur ChatGPT & Google Bard gebruiken als een hulpmiddelen om je eigen vaardigheden te verbeteren en je productiviteit te verhogen, maar je moet ChatGPT en Google Bard niet gebruiken om alle schrijftaken van ideevorming tot publicatie te laten doen.

Je moet ‘AI ondergesteund schrijven’ zoals ik het noem.

Maak een afspraak.

Wil jij weten hoe jij productief, creatief en ethisch verantwoord kunt leren schrijven met ChatGPT, bel me dan nu op 06-3487806 of nog beter, what’s app me eerst even, ok? Dan spreken we direct af hoe je dat snel en on-demand kunt leren.

Je kunt me ook hier een email sturen of een pm via LinkedIn als je dat liever wilt natuurlijk.

Later.
Tony de Bree

p.s. De foto boven dit blog is een voorbeeld van met AI genereerde afbeeldingen. Met o.a. Midjourney en Dall-E of daarop gebaseerde zogenaame ‘AI content generators’.

p.p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

error: Content is beveiligd !!