AI ondersteund schrijven in plaats van AI gegenereerde content

Ai ondersteund schrijven in plaats van ai gegenereerde content door Tony de Bree

Steeds meer auteurs, columnisten, bloggers en online marketeers en zelfs uitgevers van managementboeken gebruiken ChatGPT om compleet door ChatGPT gegenereerde content te publiceren. En daar de gewoonlijke, vaak veel te hoge prijzen voor te vragen.

Als je het goed bekijkt zijn dat allemaal voorbeelden van het onethisch gebruiken van AI om je klanten te bedriegen met alle gevolgen van dien voor je persoonlijke brand, voor je reputatie. De oplossing: AI ondersteund schrijven.

De-nieuwe-normaal-economie-Hybride-werken-en-thuiswerken-voor-managers-en-medewerkers-door-Tony-de-Bree-mockup

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$8,99

Inclusief multiple-choice test, gratis checklists en chatgpt prompts.

Wat veel beter is is ‘AI ondersteund schrijven’.

Meer: ChatGPT voor auteurs, Chatgpt en de arbeidsmarkt & E-books schrijven en verkopen

Wat is AI ondersteund schrijven?

AI ondersteund schrijven is het schrijven van boeken, e-books, columns, blogs en marketing materiaal waarbij AI je als auteur, columnist, blogger of online marketeer ondersteunt, maar waarbij de inhoud nog steeds van waarde is voor je klanten omdat je relevante persoonlijke kennis en ervaring deelt in je eigen stijl. en niet volledig door AI is gegenereerd.

ChatGPT, op open-ai gebaseerde tools, Google Bard of AI tools die zelf slimme prompts genereren, kunnen je als schrijver namelijk prima helpen om productiever te zijn en creatiever te zijn. Door namelijk in elke fase van idee generatie t/m publicatie op een ethische manier van AI gebruik te maken.

Het resultaat: unieke en relevante content waarin je je eigen unieke kennis, ervaring en schrijfstijl kunt toepassen.

Met AI ondersteund schrijven kun je bijvoorbeeld prima snel on-demand korte managementboeken schrijven en verkopen zoals ik als onderdeel van mijn nieuwe AI gedreven business model doe.

De toekomst van AI en ChatGPT is dus AI ondersteund schrijven. Dus wat let je?

Maak een afspraak.

Wil jij weten hoe jij productief, creatief en ethisch verantwoord ‘AI ondersteund’ kunt leren schrijven, bel me dan nu op 06-3487806 of nog beter, what’s app me eerst even, ok? Dan spreken we direct af hoe je dat snel en on-demand kunt leren.

Je kunt me ook hier een email sturen of een pm via LinkedIn als je dat liever wilt natuurlijk.

Later.
Tony de Bree

p.s. De foto boven dit blog is een voorbeeld van met AI genereerde afbeeldingen. Met o.a. Midjourney en Dall-E of daarop gebaseerde zogenaame ‘AI content generators’.

p.p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

error: Content is beveiligd !!