Wat is thuiswerken?

Wat is thuiswerken door Tony de Bree - nieuw

Wat is thuiswerken?

Sinds het begin van de Corona-pandemie hebben grote organisaties en de mainstream journalisten thuiswerken ontdekt. Thuiswerken wordt dan ook avaak gedefineerd alsof het altijd om managers werknemers van grote bedrijven zou gaan. Dat is onjuist.  

Geld verdienen met jezelf 2.0 luisterboek door Tony de Bree

Geld verdienen met jezelf 2.0 (luisterboek)

Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst

€9,99

Wat is thuiswerken? 

Thuiswerken is het thuis uitvoeren van werkzaamheden als manager, werknemer, ondernemer of consument.  

Lees ook:  ‘Wat is de  gig-economy’?’‘Wat zijn digitale producten?‘Wat zijn digitale diensten?’Wat is een virtuele organisatie?’‘ Online starten? Luister eerst naar dit luisterboek?’ 

Thuiswerken is niet nieuw, dus daar kunnen we van leren. 

In grote multinationals zoals bij grootbanken als mijn werkgever werd al vanaf het begin van de jaren’90 thuis gewerkt via intranets. En vanaf het begin van de explosie van het Internet (2000-) werken honderduizenden zelfstandige ondernemers en online freelancers al vanuit huis. En dat betekent dat er dus al veel ervaring met thuiswerken en productiviteit mee op is gedaan en veel over is geschreven. 

Vooral in het Engels en in ebooks sinds het jaar 2000 toen Internet wereldwijd explodeerde. 

Meer te weten komen over hybride werken en werken op afstand waaronder thuiswerken als manager of medwerkers? Bookmark dan deze blogs.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

15 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!