Wat is online werken?

Wat is online werken door Tony de Bree

Wat is online werken?

Sinds het begin van de Corona-pandemie hebben grote organisaties en mainstream journalisten online werken in verschillende vormen ontdekt.  

Wat is online werken? 

Online werken is het via het open Internet of via interne intranets werken als manager, als medewerker of als ondernemer. 

Lees ook: Wat is de online kluseconomie?, Wat is thuiswerken? & Wat is een digital nomad?

Online werken is niet nieuw, dus daar kunnen we veel van leren. 

In grote multinationals zoals bij grootbanken als mijn werkgever werd al vanaf het begin van de jaren’90 online gewerkt en online samengewerkt via intranets. En vanaf het begin van de explosie van het Internet (2000-) werken honderduizenden zelfstandige ondernemers en online freelancers al online overal op de wereld. En dat betekent dat er dus al veel ervaring met online werken waaronder online thuiswerken mee op is gedaan en veel over is geschreven. 

Vooral in het Engels en in ebooks sinds het jaar 2000 toen Internet wereldwijd explodeerde. 

Meer te weten komen over hybride werken en werken op afstand waaronder thuiswerken en online werken in het algemeen? Bookmark dan deze blogs.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

error: Content is beveiligd !!
Send Us A Message