Wat is de gig-economy?

Wat is de gig-economy door Tony de Bree

Wat is de gig-economy?

Sinds het begin van de Corona-pandemie wereldwijd heeft de digitale economie steeds belangrijker geworden. Wat is de gig-economy eigenlijk?

De gig-economy is een online en offline economie waarin mensen elkaar inhuren voor online en offline klussen. De gig-economy is geexplodeerd vanaf ongeveer het jaar 2000 door de opkomst van het Internet en vooral door sites als Fiverr dat in 2010 werd opgericht. 

Ik heb persoonlijk vanaf 2010 tot op de dag van vandaag veel kosten bespaard door digitale producten en diensten via Fiverr af te nemen. Voorbeelden zijn logo’s, korte video’s en het afgelopen jaar veel wordpress-problem solving. 

Lees ook: ‘7 relevante digitale trends voor zelfstandige ondernemers’‘Wat zijn digitale producten?‘Wat zijn digitale diensten?’Wat is een virtuele organisatie?’ &  ‘ Online starten? Luister eerst naar dit luisterboek?’ 

Part-time en fulltime flexwerker in de ‘gig-economy’. 

Ik ben zelf sinds 2001 als hybride ondernemer actief en vanaf 2011 fulltime online & offline flexwerker. Ik gebruik Fiverr al sinds 2010. Vanaf het begin van de Corona-epidemie is de nadruk in mijn overlevingsstrategie nog meer op online en digitaal komen te liggen met mijn virtuele organisatie, ‘mijn virtuele eenmanszaak’ als digital nomad. Daarbij spelen gigs, ‘klussen’, zowel binnen mij verdienmodel als bij mijn kostenstructuur een belangrijke rol. 

Als je het niet uitgeeft, hoef je het ook niet te verdienen toch?

Maak vandaag een afspraak over hoe jij succesvol geld kunt gaan verdienen als flexwerker in de digitale gig-economy.

Wil je meer weten over hoe jij succesvol geld kunt verdienen en geld kunt besparen als flexwerker in de digitale gig-economy? Stuur me dan hier een mail of bel me op 06-34387806 voor een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek.

Later.
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

 

 

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

35 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is beveiligd !!