Wat is online thuiswerken?

Wat is online thuiswerken door Tony de Bree

Wat is online thuiswerken?

Sinds het begin van de Corona-pandemie hebben grote organisaties en de mainstream journalisten online thuiswerken ontdekt. Online thuiswerken wordt dan ook vaak gedefineerd alsof het altijd vooral om managers en werknemers van grote bedrijven en grote organisaties zou gaan. Onzin. 

Wat is online thuiswerken? 

Online thuiswerken is het thuis uitvoeren van werkzaamheden als manager, werknemer of ondernemer via het Internet of via beveiligde intranets van de betrokken organisatie. 

download-696x1042-3

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$ 8,99

Inclusief multiple-choice test, en gratis checklists voor managers & medewerkers

Lees ook:  ‘Wat is de online kluseconomie? , Wat is een virtuele organisatie?, ‘Wat is ‘relevant leven lang leren?’ & ‘ Online starten? Luister eerst naar dit luisterboek?’ 

Online thuiswerken is niet nieuw, dus van eerdere ervaringen kun je veel leren

Bij grote multinationals waaronder bij grootbanken zoals als mijn werkgever ABN Amro werd al vanaf het begin van de jaren’90 van de vorige eeuwe online thuis gewerkt via intranets. En vanaf het begin van de explosie van het Internet (2000-) werken honderduizenden zelfstandige ondernemers en online freelancers al online vanuit huis. En dat betekent dat er dus al veel ervaring met online thuiswerken en online productiviteit mee op is gedaan en veel over is geschreven. 

Vooral in het Engels en in ebooks sinds het jaar 2000 toen Internet wereldwijd explodeerde. 

Meer te weten komen over hybride werken, online thuiswerken en online werken in het algemeen? Bookmark dan deze blogs.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

1 Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!