Wat is relevant leven lang leren?

Wat is relevant leven lang leren door Tony de Bree

Goedemorgen.

Veel zelfstandige ondernemers en veel mensen met een vaste baan vragen zich sinds hetbegin van de Corona-pandemie af welke opleidingen, trainingen en coaching zij nu het beste kunnen kiezen gegeven hun persoonlijke situatie en de situatie op de arbeidsmarkt, of beter gezegd ‘de werkmarkt’. Daarbij speelt ‘relevant leven lang leren’ een cruciale rol. Relevant leven lang leren is:

Relevante opleidingen en trainingen die jou persoonlijk beter in staat stellen relevant werk te vinden, moeilijker werk uit te voeren, van soort werk te veranderen, een grotere bijdrage te leveren aan de samenleving of een combinatie daarvan. Het huidige Overheidsbeleid richt zich vooral op formeel en niet- formeel opleiden en trainen in vaste banen, op corporate vaardigheden en op het behalen van diploma’s en certificaten.

Lees ook: Wat is hybride ondernemen?’, ‘Wat is A La carte leren?’ & ‘Ik ga online starten.nl’

‘Relevant leven lang leren’, betekent dus dat je op dit moment ervoor zorgt dat je met je eigen personal right-skillingplan (zie hier) alleen maar relevante opleidingen en trainingen volgt en dat je je laat coachen door iemand die voor jou aantoonbare relevante kennis en ervaring even. En het moet ook nog persoonlijk klikken natuurlijk. Zeker nu.

Later,

Tony

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan als hybride ondernemer online geld te verdienen vanuit huis als zijn online plan-b. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Vanaf het begin van de coronacrisis helpt hij executives, startups, scaleups en ondernemingsraden met digitale producten en online diensten om te overleven, studenten om succesvol online te starten en mensen die hun baan verliezen succesvol ondernemer te worden.

You might like

3 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen

NU KUN JE ME GEMAKKELIJK BEREIKEN ...

Hé, het is Tony hier. Wil je mij bereiken en vragen stellen? Gebruik de volgende sociale links en e-mailadres:

Social Media

Neem contact op