Wat is een ‘Macronnetje’ doen in de politiek?

Wat is een Macronnetje doen in de politiek door Tony de Bree

Wat is een ‘Macronnetje’ doen in de politiek?

De formatie in Nederland zit muurvast en eigenlijk geldt dat voor het hele politieke bestel in Nederland. Je kunt alleen nog maar hopen dat bv Pieter Omzigt een ‘Macronnetje’ doet. 

Wat is een Macronnetje?

Een Macronnetje is genoemd naar de huidige Franse presidente Eduard Macron die het oude politieke bestel in Frankrijk opblies door een nieuwe beweging op te richten waarbij mensen uit alle traditionele partijen zich aansloten. 

Lees ook: ‘Wat is ‘de digitale economie’?’‘Hoe herken je Bokito’s in de politiek?’ , ‘Bokito’s Rutte en Hoekstra tegenover Kaag’Wat zijn zombie-banen?’ & ‘Wat is de ‘groeien-moet’ economie?’

Nou zal ik de laatste zijn om te zeggen dat Macron in onverdeeld succes is in Frankrijk, maar Macron heeft wel wat te weeg gebracht met zijn nieuwe beweging. De alternatieven in Nederland zijn voortkabbelen, een revolutie of oorlog. Dat lijken me ook geen echte oplossingen toch? 

Mvg
Tony

P.s. Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @ikstartonline @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

 

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!