Wat is hybride ondernemen?

Wat is hybride ondernemen door Tony de Bree

In 2001 ben ik online gestart naast mijn vaste baan bij ABN Amro, bij Corporate IT Strategy. Zo leerde ik in de praktijk online geld te verdienen met digital products als e-books en met software met mijn ‘virtuele eenmanszaak’ als hybride ondernemer.

Wat is hybride ondernemen eigenlijk? 

Hybride ondernemen is ondernemen in deeltijd naast een baan in loondienst. 

Hybride ondernemen, zeker als je slim online gaat starten, zorgt ervoor dat de overgang van medewerker of manager naar zelfstandig ondernemer geleidelijker verloopt. En tegelijkertijd kun je zo ontdekken of het wel iets voor je is of niet. 

Meer: ”Geld verdienen met jezelf 2.0′  nu ook als luisterboek ‘Wat zijn digitale producten?’‘Wat is zijn digitale diensten?’ , Wat is de virtuele eenmanszaak?’

Meer berichten en tips lezen en zien over ‘de hybride ondernemer’? Bookmark dan deze berichten

Wil jij ook hybride ondernemer worden?

Als je wilt weten of en hoe jij naast jouw vaste baan het beste kunt beginnen met hybride ondernemen, of nog beter hybride geld verdienen, door online te starten als je ‘online plan-b’ b.v. tijdens deze Corona-crisis, maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend online kennismakingsgesprek door me hier een email te sturen of me te WhatsAppen. 

Tot snel,
Tony

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

Bericht bekijken

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

26 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!