‘Geld verdienen met jezelf’ nu ook als bijgewerkt luisterboek

Geld verdienen met jezelf 2.0 luisterboek door Tony de Bree

Goedemiddag,

‘Ieder nadeel heb zijn voordeel’ zei Willem van Hanegem ooit en dat is ook zo. Veel boekwinkels zijn dicht geweest sinds het begin van de Corona-pandemie en o.a. daarom zijn e-books en luisterboeken net als veel andere digital products heel populair geworden.

Het voordeel van e-books en ook van luisterboeken is dat je ze relatief gemakkelijk kunt bijwerken en aanpassen en updaten. En daarom is er nu een bijgewerkt ‘Geld verdienen met jezelf 2.0’ luisterboek uitgekomen. Super blij mee.

Je kunt ‘Geld verdienen met jezelf 2.0′ nu beluisteren via Storytel of bij Bol.com of managementboek.nl aanschaffen en beluisteren tijdens het sporten, wandelen, in de auto of in de trein. 

Meer: ‘Wat is een luisterboek?’, ‘Overlevingsstrategie voor startups nu ook als luisterboek’ & ‘Groeien zonder te groeien nu ook als luisterboek’.

Meer weten over hoe jij een succesvol hybride ondernemer of zelfstandige ondernemer kunt worden?

Wil je meer weten over hoe jij succesvol naast je vaste baan hybride kunt gaan ondernemen met digitale producten als e-books en luieterboeken of hoe jij zelfstandig ondernemer kunt worden tijdens en na Corona door bv online te gaan starten, bel me dan op 06-34387806 of WhatsApp me eerst even, ok?

Gr
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!