‘Overlevingsstrategie voor startups’ nu ook als luisterboek

Overlevingsstrategie voor startups nu ook als luisterboek door Tony de Bree

Goede middag,

als je aan het sporten bent in de sportschool, als je aan het wandelen bent of in de auto onderweg kun je goed naar audioboeken luisteren. Daarom heb ik op veler verzoek besloten om mijn bestseller ‘doe-het-zelf’ boeken voor starters, startups en scale-ups ook als audioboek beschikbaar te stellen. 

Je kunt nu Overlevingsstrategie voor startups nu als aangepast audioboek via Storytel beluisteren of via Bol.com hier aanschaffen. 

Als je het complete ‘noodpakket voor startups’ wilt anschaffen, kan dat ook nog steeds natuurlijk. 

Meer: ‘Koop het boek bij managementboek.nl’Koop het boek bij Bol.com’ of   ‘Vraag een  docentenexemplaar van het boek aan’

Onder deskundige begeleiding heb ik geleerd hoe je een audioboek moet inspreken zoals je op de foto kunt zien en wat je moet doen om een ‘gewoon’ boek daarvoor geschikt te maken. Een mooi voorbeeld van persoonlijk re-skillen dus op basis van mijn eigen persoonlijke right-skilling plan

Meer weten over jouw persoonlijk right-skilling plan? 

Wil je meer weten over waar voor jou de beste kansen liggen om je persoonlijk gericht bij te scholen met een persoonlijk righ-skilling plan, bel me dan op 06-34387806 of WhatsApp me eerst even, ok?

Mvg

Tony de Bree

p.s. Let’s connect op Linkedin hier of op Instagram hier

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance & KYC. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis als zijn ‘online plan-b’. Sinds 2011 is hij hybride ondernemer met ‘de virtuele eenmanszaak’ als business model. Vanaf het begin van de coronacrisis helpt hij met digitale producten & on demand online services corporates, startups en scaleups om te overleven en managers en medewerkers om de transitie ‘van medewerker naar ondernemer’ te maken met hun eigen online plan-b.

You might like

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen

NU KUN JE ME GEMAKKELIJK BEREIKEN ...

Hé, het is Tony hier. Wil je mij bereiken en vragen stellen? Gebruik de volgende sociale links en e-mailadres:

Social Media

Neem contact op