‘Groeien zonder te groeien. Succesvol ondernemen in de betekeniseconomie’ nu ook als e-book

‘Groeien zonder te groeien. Succesvol ondernemen in de betekeniseconomie’ nu ook als e-book

‘Groeien zonder te groeien. Succesvol ondernemen in de betekeniseconomie’ nu ook als e-book.

E-books worden steeds populairder naast luisterboeken. Daarom is ‘Groeien zonder te groeien. Succesvol ondernemen in de betekeniseconomie’ nu ook als e-book uitgekomen. Super blij mee.

Je kunt ‘Groeien zonder te groeien’ aanschaffen als e-book bij Managementboek, bij Bol.com en alle andere online winkels.

Als je het complete boek inclusief de templates, de checklists en de gratis e-books wilt aanschaffen, kan dat ook nog steeds natuurlijk. 

Lees ook: ‘Wat is de betekeniseconomie?’, ‘Wat is de virtuele eenmanszaak?’, ‘Wat is minimalisme?’, Wat is bokito-management?’ &  ‘Vraag een docentenexemplaar van ‘Groeien zonder te groeien’ aan’

Als je wilt weten hoe je een e-book schrijft en er online geld mee kunt verdienen, lees dan dit blog.

Meer weten over hoe jij succesvol kunt ondernemen in de betekeniseconomie online en offline?

Wil je meer weten over waar voor jou de beste kansen liggen om met je eigen virtuele eenmanszaak succesvol online en offline te ondernemen in de betekeniseconomie, bel me dan op 06-34387806 of WhatsApp me eerst even, ok?

Mvg

Tony de Bree

p.s. Let’s connect op Linkedin hier of op Instagram hier

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

1 Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is beveiligd !!
Send Us A Message