Wat is een virtuele eenmanszaak?

Wat is een virtuele eenmanszaak door Tony de Bree

In 2001 ben ik dus online gestart naast mijn vaste baan bij ABN Amro, bij Corporate IT Strategy met mijn virtuele eenmanszaak als hybride ondernemer.

Geld verdienen met jezelf 2.0 luisterboek door Tony de Bree

Geld verdienen met jezelf 2.0 (luisterboek)

Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst

€9,99

Zo leerde ik in de praktijk online geld te verdienen met digital products als e-books en met software met mijn ‘virtuele eenmanszaak’ als hybride ondernemer.

Wat is een virtuele eenmanszaak eigenlijk?

de virtuele eenmanszaak is een zelfstandige ondernemer met een eenmanszaak die alleen, maar met een groot lokaal en internationaal netwerk, een eigen uniek bedrijfs-ecosysteem, online geld en offline geld verdient’. 

Een groot aantal succesvolle ondernemers in ‘Groeien zonder te groeien’ zijn georganiseerd als een virtuele eenmanszaak en daarin zie je ook een voorbeeld van het virtuele eenmanszaak canvas:

Groeien zonder te groeien Succesvol ondernemen in de betekeniseconomie door Tony de Bree nu ook als e-book

Groeien zonder te groeien (e-book)

Succesvol ondernemen in de betekeniseconomie

€17,99

Lees ook: ‘Wat is hybride ondernemen?’, ‘Wat is een digital nomad?’, ‘Wat is relevant leven lang leren?’, Wat zijn digitale diensten?’ & ‘Wat zijn digitale producten?’ 

In de mockup boven dit bericht zie je een voorbeeld van de virtuele eenmanszaak in Overlevingsstrategie voor startups. Een van je internet verdienmodellen kan online coaching zijn b.v. of door eBooks en/of andere digitale producten te verkopen omdat de inkoopkosten, de opslagkosten en de distributiekosten praktisch nul zijn. 

Wil jij ook hybride ondernemer of online ondernemers worden met je virtuele eenmanszaak?

Als je wilt weten of en hoe jij naast jouw vaste baan het beste kunt beginnen met hybride ondernemen met jouw virtuele eenmanszaak door online te starten tijdens deze Corona-crisis, maak dan nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek door me hier een email te sturen of me te WhatsAppen. 

Tot snel,
Tony

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

download-1001x687-4

Groeien zonder te groeien (luisterboek)

Succesvol ondernemen in de betekeniseconomie

€12,99

Bericht bekijken

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

54 Comments

Comments are closed.

Gratis 'ChatGPT voor ondernemers' tips Klik hierClose
error: Content is beveiligd !!