Wat is een virtuele eenmanszaak?

Wat is een virtuele eenmanszaak door Tony de Bree

In 2001 ben ik dus online gestart naast mijn vaste baan bij ABN Amro, bij Corporate IT Strategy met mijn eenmanszaak als hybride ondernemer. Zo leerde ik in de praktijk online geld te verdienen met digital products als e-books en met software met mijn ‘virtuele eenmanszaak’ als hybride ondernemer.

Wat is een virtuele eenmanszaak eigenlijk?

de virtuele eenmanszaak is een zelfstandige ondernemer met een eenmanszaak die alleen maar met een groot lokaal en internationaal netwerk, een eigen unique ecosysteem, online geld verdient’. 

Lees ook: ‘Wat is hybride ondernemen?’, ‘Wat is een digital nomad?’, ‘Wat is relevant leven lang leren?’, Wat zijn digitale diensten?’ & ‘Wat zijn digitale producten?’ 

In de mockup boven dit bericht zie je een voorbeeld van de virtuele eenmanszaak in Overlevingsstrategie voor startups. Een van je internet verdienmodellen kan online coaching zijn b.v. of door eBooks en/of andere digitale producten te verkopen omdat de inkoopkosten, de opslagkosten en de distributiekosten praktisch nul zijn. 

Wil jij ook hybride ondernemer worden met je virtuele eenmanszaak?

Als je wilt weten of en hoe jij naast jouw vaste baan het beste kunt beginnen met hybride ondernemen met jouw virtuele eenmanszaak door online te starten tijdens deze Corona-crisis, maak dan nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek door me hier een email te sturen of me te WhatsAppen. 

Tot snel,
Tony

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

Bericht bekijken

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

45 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is beveiligd !!