De 13 bouwstenen van het Startup Model Canvas©

13 bouwstenen van het Startup Model Canvas - 4 blokken door Tony de Bree

De 13 bouwstenen van het Startup Model Canvas© 

Het Startup Model Canvas© kent 13 verschillende bouwstenen om je startup ‘lean & mean’ te organiseren en als je dat wilt, integraal te reorganiseren, verdeeld in 4 blokken.

  1. De klanten en prospects en de touchpoints die daarbij horen.
  2. Je eigen ‘lean & mean’ startup organisatie, gebaseerd op je kern team, je unieke kerncompetenties en kerncapaciteiten en als je slim bent een virtueel team.
  3. Je bottom-line (je verdienmodel, je kostenstructuur en je financieringsstrategie): bedrijfsfinanciering voor startups’.
  4. Je eigen unieke startup ecosysteem met leveranciers, strategische partners en freelancers en de touchpoints die je daarbij samen inzet. Zie ook ‘wat is een startup ecosysteem?’

Lees ook:  ‘Wat is het ‘Startup Model Canvas©’?’, Wat zijn organisatiekosten?’Wat is een virtuele organisatie?’, Wat is een startup bedrijfsecosysteem’?’‘Wat is een ‘pitch video’?’  & ‘Wat is ‘A La Carte’ leren?’

download-1500x1984-1

Kan het vliegen?

Van idee tot succesvolle startup

€ 20,00

Inclusief gratis checklists & als bonus 12 gratis e-books in het Engels twv € 120,00.

Maak nu een afspraak.

Meer weten over hoe wat jij als oprichter van een startup of als startup consultant, startup trainer of startup business coach klanten kunt helpen met het Startup Model Canvas©, de Corona-pandemie kunt overleven en online kunt groeien en schalen met behulp van ICT? Maak dan nu een afspraak met me via dit formulier.

Mvg
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

1 Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is beveiligd !!
Send Us A Message