Wat is een pitch video?

Wat is een pitchvideo? door Tony de Bree

Goedemorgen,

video marketing in allerlei vormen wordt steeds belangrijk waaronder natuurlijk op social media. En dat geldt zeker voor zogenaamde ‘pitch video’s’

Wat is een ‘pitch video’?

Een pitch video is een ultrakorte sales of marketing video die tussen de 5 seconden en 30 seconden lang is met bijvoorbeeld 3 scènes.

Je moet pitch video’s dus niet verwarren met een ‘video pitch’: het opnemen van je elevator pitch op video wat de pitch-gurus zeggen dat je tijdens corona moet doen.

Lees ook: 7 relevante digitale trends voor zelfstandige ondernemers in 2022, ‘Wat is het Startup Model Canvas®’?’, Bedrijfsfinanciering voor startups, ‘Wat is ‘startup change management?’, Wat is video marketing?,  Wat is een text-story?  & Wat is on-demand leren?’ 

Op deze WordPress-site staat een aantal voorbeelden in de ‘footer’ en in de rechterkolom naast dit blog van ‘pitchvideo’s.

Pitch video’s zijn een belangrijk onderdeel van je online sales & markettingplan. 

Tijdens Corona heb ik geleerd wat pitch video’s zijn, wat verschillende soorten pitch video’s zijn en hoe je ze kunt toepassen in online business development, in je online sales en online marketing activiteiten bij b.v. invullen en in de praktijk brengen van je Startup model canvas© uit ‘Overlevingsstrategie voor startups’ of als je online gaat starten

Onder mijn  LinkedIn-profiel. kun je er aantal voorbeelden zien staat waaronder een ‘txt-story’ en een ‘insta-story’.  

Meer weten over hoe jij snel en goedkoop pitchvideo’s  kunt toepassen inclusief in social video marketing op LinkedIn? Stuur me dan nu een e-mail via dit formulier of via de contactbutton rechtsonder op deze site.

Later.

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag, @ikstartonline, @wordpresszzpers en @dagboekbankier.

Bericht bekijken

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

31 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!