Wat zijn text-stories?

Wat is een txt story door Tony de Bree

Wat zijn text-stories?

Texting is een van de belangrijkste communicatievormen van dit moment, zeker sinds het begin van de Corona-pandemie. Denk maar eens aan SMS en vooral WhatsApp natuurlijk. En hetzelfde geldt voor storytellingvideo marketing en social media marketing.

Texts-stories combineren die vier hot trends in een, mooi toch? 

Wat zijn text-stories?

Een text story is een video waarin een chat op je mobiel tussen twee of meer mensen wordt nagebootst. Er kunnen net als in je chat op WhatsApp bv zowel teksten als foto’s als video’s in worden opgenomen. 

Lees ook: Wat is de digitale economie?, Wat is een pitch video?Wat is relevant leven-lang leren?, Wat is persoonlijk right-skilling? , ‘Wat is ‘digital-right-skilling’‘Wat is a la carte leren?’

Tijdens de pandemie heb ik geleerd om text-stories te scripten en te laten produceren. En dat werkt prima. Ik gebruik text-story video’s regelmatig waaronder voor ‘inspiratie colleges bij de Haagse Hogeschool.  Om studenten van de Minor Entrepreneurship er aan te herinneren dat gastcolleges worden gegeven. Daar zie je een printscreen van boven dit blog.

Maar ook steeds meer voor digital selling en digital marketing van mijn boeken, mijn e-books en soms om FinTech-klanten, RegTech-klanten en andere klanten te helpen als ze daarom vragen.

Text-stories en andere vormen van social video’s op LinkedIn.

Als je meer voorbeelden van text-stories op LinkedIn wilt zien de komende tijd, volg me dan hier. En als je wilt weten hoe jij text-stories en andere vormen van short video’s of pitch video’s kunt inzetten voor jouw social media video marketing/social storytelling activiteiten, neem dan contact met me op, ok?

Nog een prettige dag….en houd voldoende afstand.

Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag, @ikstartonline, @wordpresszzpers en @dagboekbankier.

Bericht bekijken

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!