Short video services

Wat is een pitchvideo? door Tony de Bree

Short video services.

video marketing in allerlei vormen wordt steeds belangrijk waaronder natuurlijk op social media. En dat geldt zeker voor zogenaamde ‘short video’s’

Wat is een short video?

Een short video is een ultrakorte sales of marketing video die tussen de 5 seconden en 30 seconden lang is met bijvoorbeeld 3 scènes.

Er zijn veel verschillende soorten short videos.  

Lees ook: 7 relevante digitale trends voor zelfstandige ondernemers in 2021, Wat is het Startup Model Canvas®’?’, Bedrijfsfinanciering voor startups, Wat is video marketing?, Wat is een text-story?  

Op deze WordPress-site staat een aantal voorbeelden van short video’s over mijn boeken en e-books. Op www.tonydebree.online staan er nog veel meer andere voorbeelden. En onder mijn  LinkedIn-profiel. kun je een groot aantal voorbeelden zien staat waaronder text-stories en een insta-stories..  

Tijdens Corona heb ik als zelfstandig ondernemer on-demand geleerd wat short video’s zijn, welke soorten er zijn, hoe je ze kunt scripten, hoe je ze kunt produceren, hoe je ze kunt toepassen in online business development, in je digital sales en digital marketing activiteiten bij b.v. invullen en in de praktijk brengen van je Startup model canvas© uit ‘Overlevingsstrategie voor startups’ of als je online gaat starten

Online kosten besparen en online geld verdienen met short video’s.

Door zelf on-demand en a la carte leren hoe je short video’s kunt gebruiken, heb ik vervolgens online kosten bespaard door bijna alles zelf te kunnen doen en de verschillende types snel zelf te kunnen inzetten bij mijn eigen verschillende digital marketing campagnes waaronder voor al mijn boeken in het Nederlands en e-books in het Engels. 

Op verzoek van een aantal auteurs en klanten ben ik vorig jaar ook begonnen om op bescheiden schaal voor de lol short video’s te produceren als een van ‘Tony’s side-gigs’: een van mijn nieuwe extra online inkomstenbronnen als online freelancer vanuit huis. 

En tenslotte leer ik deelnemers aan virtuele events en verschillende on-demand programma’s de bassisprincipes inclusief checklists etc.

Meer weten over hoe jij snel en short video’s kunt leren toepassen inclusief in social video marketing op LinkedIn? Stuur me dan nu een e-mail via dit formulier.

Later.

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag, @ikstartonline, @wordpresszzpers en @dagboekbankier.

Bericht bekijken

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!