Wat is een social video?

Wat is een social video door Tony de Bree

Wat is een social video?

Online video’s worden steeds belangrijker als je online wilt starten, groeien en schalen. En dat geldt vooral ook voor  social video’s. 

Wat is een social video? 

Een social video is een korte video die speciaal is gemaakt om betrokkenheidsacties te stimuleren en kijkers op sociale netwerken te boeien en te converteren.

Lees ook: Wat is de digitale economie?, Wat is een text-video?Wat is relevant leven-lang leren?, Wat is persoonlijk right-skilling? , ‘Wat is ‘digital-right-skilling’‘Wat is a la carte leren?’

Vanaf 2013 ben ik begonnen om korte video’s te gebruiken om b.v. events aan te kondigen. Maar ook steeds meer voor online selling en online marketing van mijn boeken zoals de animatie voor ‘Groeien zonder te groeien’ waar je boven dit blog een afbeelding van ziet (check out de video hier). En soms om vrienden en FinTech-klanten, RegTech-klanten en andere klanten te helpen als ze daarom vragen.

Meer weten over social video selling & social video marketing?

Als je meer voorbeelden van social video’s wilt zien op LinkedIn, volg me dan hier. En als je wilt weten hoe jij text-stories en andere vormen van social video’s kunt inzetten voor jouw social media video marketing/social storytelling activiteiten, neem dan contact met me op, ok?

Nog een prettige dag….en houd voldoende afstand.

Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag, @ikstartonline, @wordpresszzpers en @dagboekbankier.

Bericht bekijken

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis 'ChatGPT voor ondernemers' tips Klik hierClose
error: Content is beveiligd !!