De scale-up blueprint. Zo kun je succesvol groeien en schalen

De scale-up blueprint Zo kun je groeien en schalen door Tony de Bree

De scale-up blueprint. Zo kun je succesvol groeien en schalen.

Om succesvol te kunnen groeien en schalen als succesvolle startup, heb je een hele andere organisatie nodig dan waarmee je daarvoor aan het werk was. In de organisatieverandering van de validatiefase naar de groeifase (zie plaatje) staat het ontwerpen van een nieuwe scale-up organisatie en het invoeren van die nieuwe organisatie met de juiste mensen in je nieuwe ‘Lean & Mean’ scale-up organisatie centraal. Inclusief met de juiste leveranciers en de juiste strategische partners in je unieke scale-up ecosysteem. 

Inclusief de nieuwe CEO, de structuur, de nieuwe strategie, de juiste cultuur en b.v. de benodigde nieuwe soft en hard skills in je nieuwe kernteam centraal om het verschil te kunnen maken voor jouw klanten, vaak tegenwoordig je digital blue ocean-klanten

Kortom:

‘Hoe kunnen we slim ons oprichtingsteam, onze startup-organisatie stap voor stap veranderen in een slagvaardige scale-up organisatie en nationaal en internationaal groeien en schalen? Wat voor mensen hebben we daar voor nodig en hoe kunnen we daarbij ICT inzetten?

Meer: Wat is de on-demand economie?, Wat is het Scale-up Model Canvas©?, Wat is een pitch video? & Wat is A la carte leren’? 

Om dat succesvol te kunnen doen moet je een nieuw geintegreerd scale-up organisatieontwerp maken en daar vervolgens stap voor stap naar toewerken. Gepland en wel. Daar helpt ‘De scale-up blueprint’ je ook bij.

Maak vandaag een afspraak over onze nieuwe scale-up on-demand leertrajecten?

Wil je meer weten over nieuwe ‘A la carte’ scale-up change management on-demand leertajecten met behulp van ‘De scale-up blueprint’ en andere innovatieve hulpmidelen in Q4 2021, stuur me dan hier een mail of bel me op 06-34387806.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Volg nieuws over ‘De scale-up blueprint’ op de Facebook-pagina en Like die pagina als je wilt, laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

 

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!