Wat is mobiel leren?

Wat is mobiel leren door Tony de Bree

Wat is mobiel leren?

Traditionele opleidingsinstituten inclusief hogescholen, universiteiten en business schools bieden sinds het begin van de Corona-pandemie veel ‘online onderwijs programma’s’ aan. Vaak met dezelfde groepsgewijze leervormen en met frontaal lesgeven, met een vast programma en tegen hoge kosten zoals ze altijd voor de Corona-pandemie deden, maar dan online.

M-leren of mobiel leren biedt daar een flexibele, effectieve en efficiente maatwerkoplossing: het is een belangrijk substituut voor die oude traditionele manieren van ‘onderwijzen’ met de docent centraal.

Wat is mobiel leren?

M-learning of mobiel leren is een vorm van on-demand leren en afstandsleren. M-leerlingen en mobiele leerlingen gebruiken educatieve technologie op mobiele apparaten zoals smartphones, laptops en tablets wanneer het hen uitkomt. M-leren en mobiel leren is leren op het juiste moment (just-in-time) kunnen leren voor jou als persoon. Wanneer je maar wilt en waar je ook maar bent. 

Lees ook: ‘Wat is de  digitale economie’?’,Wat is de on-demand economie?’, ‘Wat is persoonlijk right-skilling?, ‘Wat is ‘digital right-skilling?’, ‘Wat is e-learning?’, ‘Wat is een ‘online tutorial’?’ & ”Wat is ‘A La Carte leren’?’ 

M-leren of mobiel leren  is een belangrijke manier om als executive, manager, medewerker of  ondernemer in de social-distancing economie succesvol online te starten, te groeien en te schalen. Of simpelweg te overleven.

Maak vandaag nog een afspraak en start met jouw on-demand mobiel leertraject.

Als je meer wilt weten over hoe jij snel relevante skills en kennis on-demand kunt leren om zelfstandig ondernemer te worden in je eigen tijd,  in je eigen tempo en waar je ook maar wilt, aarzel dan niet om mij te bellen of te appen op 06-34387806, of e-mail mij hier.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

ChatGPT & AI Consulting? ContactClose
error: Content is beveiligd !!