Wat is afstandsleren?

Wat is afstandsleren door Tony de Bree

Wat is afstandsleren?

Op dit moment zweven er op Internet inclusief in Wikipedia nogal wat verkeerde definities rond ‘leven lang leren’, ‘e-learning’ en blended learning rond. En hetzelfde geldt voor afstandsleren.

Afstandsleren is:

Bij afstandsleren is er letterlijk een fysieke afstand tussen diegene die leert en de docent, trainer of coach.  

Lees ook: ‘Wat is de ‘digitale economie?’, ‘Wat is de ‘social distancing economie’?’, ‘Wat is personal right-skilling?, ‘Wat is ‘digital right-skilling’?’, ‘Wat is e-learning nu echt?’, ‘‘Wat is jezelf toekomstbestendig maken?’ & ‘Wat is ‘on demand leren’?’ 

Het is interessant om te zien dat op Wikipedia veel van deze definities blijkbaar worden ingevuld door aanhangers van groepsgewijs onderwijs in plaats van optimaal individueel leren op maat. Men stelt eigenlijk zichzelf, de docent centraal in plaats van de lerende.

En bovendien legt men ook nog eens de nadruk op de veronderstelde negatieve gevolgen van wat ze ‘onderwijs op afstand’ of ‘afstandsonderwijs’ noemen.

Maak vandaag nog een afspraak en start met jouw ‘a la carte leertraject’ wanneer je maar wilt.

Als je meer wilt weten over hoe jij snel de juiste soft en hard skills kunt leren in je eigen tijd en je eigen tempo met ‘afstandsleren’, blended learning en vooral ‘a la carte leren’, aarzel dan niet om mij te bellen of the appen op 06-34387806, neem contact op met mij op Skype op tony.de.bree of e-mail mij hier.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

error: Content is beveiligd !!