Wat is ‘de social distancing economie’?

Wat is de social distancing economie door Tony de Bree

Wat is de social distancing economie?

Uitgangspunt van veel van de corona maatregelen sinds het begin van de Corona-pandemie is ‘social distance’, het verplicht houden van fysieke afstand om de verspreiding van het virus te beperken. Daardoor is een nieuw soort hybride online en offline economie ontstaan.

Hier is de definitie van ‘De social distancing economie:

De social distancing economie is de sociale wetenschap die bestudeert hoe mensen omgaan met waarde; in het bijzonder de productie, distributie en consumptie van goederen en diensten terwijl ze verschillende vormen van fysieke social distance in acht moeten nemen. Die economie richt zich op het gedrag en de interacties van economische subjecten en hoe economieën werken.

Lees ook: ‘Wat is ‘social distancing?’, ‘Wat is ‘de economie?”, ‘Wat is ‘de digitale economie’?’, ‘Wat is de kluseconomie?’, ‘Wat is de on-demand economie?’, ‘Wat is jouw plan-b?’ & ‘Wat is de virtuele organisatie?’

In het volgende blog ga ik verder in op de drie belangrijkste kenmerken van ons leven in ‘de social distancing economie’. 

Later.  

Maak vandaag een afspraak over hoe jij in de social distancing economie succesvol kunt ondernemen.

Wil je meer weten over hoe jij het tijdens de Corona-pandemie succesvol (online) kunt starten, groeien en schalen als zelfstandig ondernemer? Stuur me dan hier een mail of bel me op 06-34387806 voor een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

 

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

34 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!