Wat is on-demand consulting?

Wat is on-demand consulting door Tony de Bree

Wat is on demand consulting ?

Traditionele management consultants zijn gewend om met uurtje-factuurtje te werken en opdrachten zo groot mogelijk te maken en zo lang mogelijk bij en klant in dienst te blijven. Ook al is dat helemaal niet nodig. Maar ja, ze moeten immers al hun vaste kosten goed maken inclusief torenhoge salarissen?

download-823x978-10

Persoonlijke ontwikkeling in crisistijd

Zo maak je snel een relevant persoonlijk ontwikkelingsplan

$8.99

Bonus: een gratis random multi-ple choice test & checklists.

In de oude-normaal ‘groeien-moet’ economie is deze vorm van traditionele management en business consulting nog steeds heel gebruikelijk. Ik doe echter met gelijkgestemden in het kader van succesvol ondernemen in de betekeniseconomie al heel lang aan ‘on-demand consulting’ voor o.a. studenten bij een aantal hogescholen, maar ook voor andere klanten waaronder senior executives bij corporates, voor ondernemingsraden, startups, scale-ups en andere MKB-bedrijven.

Wat is on-demand consulting?

On-demand consulting is op het juiste moment (just-int-time) advies op maat krijgen voor jou als persoon. Dat wordt mogelijk gemaakt door voor jou relevante kennis, ervaring en informatie in verschillende vormen online en offline op maat te kunnen vragen en krijgen.

Lees ook: ‘Wat is de  digitale economie’?’, ‘Wat is de ‘on-demand economie’?’, ‘Wat zijn  overlevingsstrategieen?’, ‘Wat is persoonlijk right-skilling?’ & ‘Wat is ‘digital right-skilling?’ 

On-demand management en business consulting is een belangrijke digitale trend in de social distancing economie en zal ook een belangrijke digitale trend de komende jaren blijven. Daarbij speelt in alle gevallen strategie en vooral digitale strategiebepaling een belangrijke rol.

Maak vandaag nog een afspraak voor on-demand management consulting en/of business consulting.

Als je meer wilt weten over hoe jij als senior manager of ondernemer snel on-demand consulting, on-demand advies,  op maat kunt krijgen, waar en wanneer jij het nodig hebt, aarzel dan niet om mij te bellen of te appen op 06-34387806, of e-mail mij hier.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

error: Content is beveiligd !!