Wat is on-demand business coaching?

Wat is on-demand business coaching door Tony de Bree

Wat is on-demand business coaching?

In de oude-normaal ‘groeien-moet’ economie is traditioneel business coaching nog steeds heel gebruikelijk. Ik doe echter met gelijkgestemden in het kader van succesvol ondernemen in de betekeniseconomie al heel lang aan ‘on-demand business coaching’ voor verschillende groepen klanten. Waaronder voor studenten bij een aantal hogescholen of bij mijn eigen universiteit zoals hierboven valk voor de 1e lockdown bij de Sustainable Business Challenge 2020. Maar ook bij corporates, ondernemingsraden, startups, scale-ups en andere MKB-bedrijven.

Wat is on-demand business coaching?

On-demand business coaching is op het juiste moment (just-int-time) coaching op maat krijgen voor jou als individuele manager of ondernemer. Hij of zij helpt jou om je bedrijf succesvol te starten, te groeien, te schalen en als dat nodig is te laten overleven online en/of offline. 

Lees ook: ‘Wat is de  digitale economie’?’, ‘Wat is de ‘on-demand economie’?’, ‘Wat is on-demand consulting?’, ‘Wat is persoonlijk right-skilling?, ‘Wat is ‘digital right-skilling?’  & ”Wat is mobiel leren?’ 

On-demand business coaching is een voorbeeld van on-demand diensten in de on-demand economie waarbij klanten het voor het zeggen hebben. Die hebben onmiddellijk en snel eerlijke business coaching nodig van iemand met relevante kennis en ervaring, iemand die als missie heeft om het leven van klanten positief te ‘disrupten’.

Doel is om mensen in bedrijven te helpen het zelf te kunnen: met ‘doe-het-zelf’ boeken, methoden en snelle feedback via b.v. WhatsApp zoals ik met veel starters, startups en scale-ups maar ook met Ondernemingsraden doe.

Maak vandaag nog een afspraak voor on-demand business coaching.

Als je meer wilt weten over hoe jij snel on-demand business coaching op maat kunt krijgen via verschillende media en wanneer jij het nodig hebt, aarzel dan niet om mij te bellen of te appen op 06-34387806, of e-mail mij hier.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

error: Content is beveiligd !!