Wat zijn overlevingsstrategieën?

Wat zijn overlevingsstrategieen door Tony de Bree

Wat zijn overlevingsstrategieën?

Groeien is nog steeds in, zelfs tijdens de Corona-pandemie in Nederland, hoewel het aantal besmettingen weer snel oploopt. Daarbij is het dus zaak om de juiste overlevingsstrategie te kiezen uit de mogelijke overlevingsstrategieen die er zijn. 

Wat zijn overlevingsstrategieën? 

Overlevingsstrategieën zijn manieren waarop een dier overleeft (en hopelijk gedijt!) in zijn omgeving. Elke soort heeft een indrukwekkende en unieke manier van leven op onze planeet. Sommige dieren kunnen zwemmen, sommige kunnen vliegen en andere kunnen beide b.v. Ze kunnen ook vluchten of gaan vechten.

Lees ook:  Wat is de digitale economie?’, ‘Wat is een ‘levensvatbaar bedrijf’?’,  ‘Wat is digital right-skilling?’‘Wat is persoonlijk right-skilling?’ & ‘Wat is ‘A la carte’ leren?’ 

Overlevingsstrategieen voor mensen en voor ondernemingen. 

Overlevingsstrategieen zijn niet allleen van belang voor dieren, maar ook voor….

  • onszelf als mens; 
  • starters en zelfstandige ondernemers als adviseurs, trainers en coaches b.v.
  • corporates.
  • startups.
  • scale-ups. 
  • MKB-bedrijven. 

En in principe ook voor de Overheid en b.v. de Nederlandse Staat. 

De juiste overlevingsstrategie kiezen en die op tijd uitvoeren, is een van de belangrijkste vaardigheden als je deze pandemie wilt overleven en succesvol wilt zijn en blijven.  Je moet eerst de pandemie overleven, dan kun je hopelijk weer snel groeien en schalen met behulp van ICT. 

Maak nu een afspraak.

Meer weten over hoe wat jij als starter of als actief ondernemer de juiste overlevingsstrategie kiest? Maak dan nu een afspraak met me via dit formulier

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @Ikstartonline @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

15 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!