Wat is een overlevingsplan?

Wat is een overlevingsplan door Tony de Bree

Wat is een overlevingsplan?

Veel grote en kleine ondernemingen hebben moeite om deze crisis te overleven. Daar hebben ze een overlevingsplan voor nodig. Wat is een overlevingsplan en hoe je snel een overlevingsplan voor je onderneming opstelt en uitvoert, lees je in dit blog.

Hoewel veel mensen het nog over groeien hebben, zijn veel ondernemingen sinds corona en nu helemaal in overlevingsmodus. Om een kans te maken om te overleven heb je een kort overlevingsplan nodig.

Wat is een overlevingsplan?

Een overlevingsplan voor ondernemers is een kort plan van aanpak dat erop gericht is om je in problemen verkerende onderneming (gedeeltelijk) te laten voortbestaan, te continueren of te stoppen.”

Structureel hybride werken, thuiswerken en managen op afstand in een virtuele organisatie scheelt b.v. al heel veel niet-noodzakelijke kosten. Dat leer je met dit nieuwe zelfstudiepakket:

Meer: Wat is de online shakeout?, Wat is fast learning? & Wat zijn organisatiekosten?

Structureel hybride werken, thuiswerken, het managen van mensen die op afstand werken en virtuele teams in een virtuele organisatie snel in je hele organisatie invoeren b.v. scheelt al enorm in je kosten, je niet-noodzakelijke kosten. Dat kun je snel zelf leren met dit nieuwe zelfstudiepakket:

De-nieuwe-normaal-economie-Hybride-werken-en-thuiswerken-voor-managers-en-medewerkers-door-Tony-de-Bree-mockup

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$8,99

Inclusief multiple-choice test, gratis checklists en chatgpt prompts.

Overlevingsplanning voor ondernemingen:

Overlevingsplanning voor corporates.

Overlevingsplanning voor zzpers.

Overlevingsplanning voor startups.

Overlevingsplanning voor scale-ups.

– Overlevingsplanning voor het MKB. 

Maak nu een belafspraak om snel een overlevingsplan te maken of aan te passen.

Meer weten over hoe je snel een overlevingsplan voor jouw onderneming kunt maken, uitvoeren en aanpassen als dan nodig is? Maak dan nu een afspraak met me via Linkedin of via dit formulier.

Mvg
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

8 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!