[NIEUW]: ‘Ik ga online starten’ tips & tricks

Ik ga online starten tips & tricks van Tony de Bree

‘Ik ga online starten’ tijdens Corona: eerlijke tips & tricks.

Goedemorgen. Veel mensen willen of moeten sinds het begin van de Coronacrisis online starten om geld te gaan verdienen. Al die mensen zoals mensen die werkeloos worden of studenten die een eigen bedrijf willen starten zijn op zoek naar echte praktische tips & tricks in plaats van gekleurde marketing van grootbanken zoals de Rabo Bank met ik ga starten.

Relevante en niet gekleurde tips & tricks rond ‘Ik ga online starten’. 

Om je daarbij te helpen en een aantal mythes te doorbreken, hebben we de eerste versie van een nieuwe site online gezet, www.ikgaonlinestarten.nl,  waarop ik relevante en niet-gekleurde tips & tricks met je zal delen. Of je nu hybride wilt gaan ondernemen naast een vaste baan zoals ikzelf en duizenden mensen wereldwijd vanaf 2001 heb gedaan, of full time zoals ik zelf na mijn vertrek bij ABN Amro in 2011 en vooral online sinds het begin van de Coronacrisis.

Lees ook: ‘Digitale trends voor zelfstandige ondernemers in 2021’, Wat is de nieuwe economie?’, ‘Wat is de social distancing economie?’ & ‘Wat is persoonlijk right-skilling?’

Meer weten over hoe jij succesvol online kunt starten of kunt overleven als ondernemer? 

Als je wilt weten hoe JIJ het beste als hybride ondernemer online kunt starten of 100% de overgang wilt of moet maken van manger of werknemer naar zelfstandig (online) ondernemer, aarzel dan niet om contact met me op te nemen telefonisch, via WhatsApp of via het contactformulier op deze site.

Nog een prettige dag.

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag, @ikstartonline, @wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!