Wat is een online video cursus?

Wat is een online video cursus door Tony de Bree

Wat is een online video cursus?

Verschillende vormen van afstandsleren en in het bijzonder online video cursussen zijn hot sinds het begin van de Corona-pandemie. En dat zal ook nog wel een tijd zo blijven in de nieuwe ‘de social distancing economie’.

Wat is een online video cursus?

Een online video cursus is een online cursus die bestaat uit een aaneenschakeling van video’s waarmee je voor jou relevante kennis, ervaring en vaardigheden kunt leren waar en wanneer het ju uitkomt (just-in-time).

Meer: ‘Digital trends voor zelfstandige ondernemers in 2021’, ‘Wat is on-demand leren?’, ‘Wat is een video tutorial?’, Wat zijn substituten?’, ‘Wat is relevant levenlang leren?’‘Wat is ‘A la carte leren’?

Als als ondernemer kun je twee dingen doen met online video cursussen:

  1. Je kunt veel kosten besparen door voor jou relevante online video cursussen te volgen zoals ikzelf dagelijks doen in het Engels (zie hier een aantal voorbeelden in het Engels).
  2. Je kunt geld verdienen vanuit huis door zelf online video cursussen te ontwerpen en ze aan klanten en prospects gratis of tegen betaling beschikbaar stellen.

Online video cursussen waaronder video tutorials zoals deze eerste video tutorial van de 5 over het Startup Model Canvas©, zijn een prima manier om je snel te right-skillen. Online en/of offline op je smartphone, tablet of laptop als losse mp4’s.

Meer lezen, horen en zien over online video cursussen en e-learning in het algemeen? Bookmark dan deze blogs

Meer weten over hoe jij geld kunt verdienen en besparen met online video cursussen?

Leren hoe jij als ondernemer kostbare tijd, geld en energie kunt besparen en geld kunt verdienen met online video cursussen en e-learning in het algemeen, aarzel dan niet om vandaag contact met me op te nemen telefonisch, via WhatsApp of via het contactformulier op deze site.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

2 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is protected !!