Wat is persoonlijk leeradvies?

Wat is persoonlijk leeradvies door Tony de Bree

Wat is persoonlijk leeradvies?

De juiste keuzes maken voor welke opleidingen je gaat kiezen en waarom zijn belangrijke keuzes, zeker sinds het begin van de Corona-pandemie.

Niet alleen investeer je je kostbare tijd, energie en geld, ook wil je er zeker van zijn dat de leervormen en/of de opleidingen van je keuze optimaal aansluiten bij jouw persoonlijke leerstijl en jouw persoonlijk situatie met als einddoel  jouw persoonlijke right-skilling.

Wat is een persoonlijk leeradvies?

Een leeradvies is een eerlijk & objectief persoonlijk advies dat de basis vormt bij het maken van een definitieve keuze voor een persoonlijk right-skillingplan. Voorafgaand aan het leeradvies zal je altijd gevraagd worden naar jouw achtergrond, het doel van je leertraject en je persoonlijke voorkeuren met betrekking tot leervormen b.v..

Lees ook: Wat is de on-demand economie?’, Wat is on-demand leren?’, Wat zijn zombie-opleidingen?’, ‘Wat zijn zombie-banen?’, Wat is digital right-skilling?’, ‘Wat is een online video cursus?’ & ‘Wat is ‘A la carte leren?’

Het is moeilijk om een eerlijk persoonlijk leeradvies te krijgen, zeker bij grote traditionale ‘groeien-moet’ opleidingsinstituten. Waarom? Omdat de opleidingsadviseurs daar gekleurd opleidingsadvies geven: ze adviseren je welke interne opleiding uit hun opleidingsaanbod je ‘moet kiezen’. Eigen belang staat dus voorop. Niet jouw persoonlijk belang.

De realiteit is dat je helemaal niets moet. Zorg ervoor dat je eerlijk leeradvies krijgt en daar wil ik je graag bij helpen.

Neem nu contact op voor een persoonlijk leeradvies op maat. 

Heb je behoefte aan snel persoonlijk en eerlijk leeradvies, of heb je inhoudelijke vragen of praktische vragen over of bepaalde traditionele ‘Groeien moet’ opleidingen en programma’s voor jou persoonlijk nu relevant zijn? Bel me dan op 06-34387806 voor een gratis kennismakingsgesprek. Of stuur me een email sturen via dit formulier.

Later!

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is beveiligd !!