Wat is digitale bedrijfsontwikkeling?

Wat is online business development door Tony de Bree

Wat is digitale bedrijfsontwikkeling?

Vanaf de start van het Internet rond 2000 en helemaal sinds het begin van de Corona-pandemie is digitale bedrijfsontwikkeling zowel voor grote organisaties als corporates als voor startende bedrijven als zzp’ers en startups als voor scale-ups en MKB-bedrijven steeds belangrijker geworden. 

Wat is digitale bedrijfsontwikkeling? 

Digitale bedrijfsontwikkeling verwijst naar het gebruik door een bedrijf van digitale kerncompetenties en digitale kerncapaciteiten, waaronder software en hardware om de organisatie (de strategie, de structuur, de cultuur, de processen, de systemen) continu op een geïntegreerde manier af te stemmen om duurzame waarde voor en met haar klanten en andere stakeholders.

Relevante digitale bedrijfsontwikkeling skills zijn cruciaal als je je bedrijf de Corona-crisis wilt laten overleven en/of je bedrijf online wilt laten groeien en slim laten schalen met ICT in de digitale economie en om online geld te verdienen en online kosten te besparen in de online gig economy met een virtuele organisatie

Lees ook:  ‘7 relevante digitale trends voor zelfstandige ondernemers’, ‘Wat zijn substituten?’‘Wat is een online video cursus?’ & Wat is on-demand leren?’

Het gaat daarbij om hoe je als corporate en overheidsorganisatie je hele organisatie aanpast aan de nieuwe normaal economie inclusief het slim invoeren van structureel hybride werken, thuiswerken en werken op afstand in het algemeen. 

Maak vandaag een afspraak.

Wil je meer weten over hoe jij succesvol aan digitale bedrijfsontwikkeling business development kunt doen in joouw corporate of overheidsinstelling en hoe je je bedrijf succesvol online kunt starten en online kunt laten groeien en schalen mbv ICT. Stuur me dan hier een mail of bel me op 06-34387806 voor een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek.

Later.
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

 

 

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is protected !!