Wat is jezelf toekomstbestendig maken?

Wat is jezelf toekomstbestendig maken door Tony de Bree

Wat is jezelf toekomstbestendig maken? 

Aangezien we ‘in Nederland zitten en de Kerst nadert, leek het me een goed idee om in een aantal blogs en pitch-video’s enkele van mijn persoonlijke tips en ervaringen te delen over hoe je jezelf toekomstbestendig kunt maken in 2021 en hoe ik dat persoonlijk doe.

Allereerst moeten we het dus eens zijn over wat ‘jezelf toekomstbestendig maken’ betekent.

Wat is ‘jezelf toekomstbestendig maken’?

Jezelf toekomstbestendig maken is het proces van anticiperen op de toekomstige soft- en hard skills die je persoonlijk nodig hebt om de effecten van schokken en stress van toekomstige gebeurtenissen te minimaliseren en om op tijd de relevante kennis en vaardigheden voor jou persoonlijk te verwerven.

Lees ook: Wat is de ‘digitale economie?’, ‘Wat is ‘de social distancing economie’?’, ‘Wat is ‘de gig-economy?’, ‘Wat is persoonlijk right-skilling?’, ‘Wat is ‘digital right-skilling’?’, Wat is ‘on demand leren’?’ & ‘Wat is ‘A La carte Leren?’

In deze definitie is opnieuw het woord ‘relevant’ van belang. Waarom? Want afhankelijk van je persoonlijk profiel inclusief je leeftijd, je huidige skillset en je persoonlijke financiële situatie, zal een levensgebeurtenis als het verliezen van een goedbetaalde baan of het failliet gaan van je bedrijf anders zijn voor jouw persoonlijk dan de impact van dat soort life events op andere mensen met een vaste baan of actieve ondernemers.

En dus is het ‘jezelf toekomstbestendig maken’ een individuele, persoonlijke oefening, met je eigen individuele plan op maat en er een die je snel moet oppakken voorddat het te laat is.

Een gratis intakegesprek online. 

Als je wilt weten hoe jij persoonlijk jezelf toekomstbestendig kunt maken in je huidige baan of in een nieuwe rol en je wilt geen kostbare tijd en geld verliezen, aarzel dan niet om me te bellen/te appen op 06-34387806 of stuur me een e-mail hier. Dan maken we direct een afspraak.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is protected !!