Wat zijn ‘groeien-moet’ opleidingen?

Wat zijn groeien-moet opleidingen door Tony de Bree

Hallo!

Een van de grootste fouten die je kunt maken als je nu opleidingen moet kiezen omdat je b.v. ontslagen gaat worden of omdat je een zombie-baan hebt of zelfstandig ondernemer wilt worden is om dure ‘groeien moet’ opleidingen te gaan volgen. 

Wat zijn ‘Groeien moet’ opleidingen?

De Overheid en traditionele grote opleidingsinstituten uit de ‘Groeien moet’ industrie, proberen je wijs te maken dat je als persoon en vooral als bedrijf ‘moet groeien’ met je onderneming. En daarom moet je volgens die mensen, dure ‘Groeien moet’ opleidingen volgen, waaronder ‘bokito-management’ opleidingen bij grote en dure opleidingsinstituten. Je ‘moet’ in dat oude financieel-economische systeem:

  • meer omzet halen;
  • een groter marktaandeel halen;
  • meer klanten werven;
  • meer geld verdienen;

Lees ook: ‘Wat is ‘persoonlijk right-skilling?’, ‘Wat is digital right-skilling? , ‘Wat is outplacement 2.0?‘, ‘Wat is relevant leven lang leren?’, & Wat is A La Carte leren? 

  • meer personeel aannemen;
  • meer investeerders aantrekken. (‘investor ready’ worden);
  • meer extern financieren;
  • concurrenten verslaan.

Achterhaalde modellen, hulpmiddelen en kennis in het algemeen waar je tijdens de Coronacrisis, onze digitale economie en in de social-distancing economie helemaal niets aan hebt. En dat geldt ook voor je als je je vaste baan gaat verliezen of dreigt te verliezen. Dus niet doen, ok?

Eerlijk werkadvies of opleidingsadvies nodig?

Als je eerlijk werkadvies en/of opleidingsadvies wilt hebben, aarzel dan niet om me te bellen of te whatsappen op 06-34387806, via Skype op tony.de.bree of e-mail me hier.

Succes en houd je aan de 1,5 afstand, ok?
Tony de Bree

P.s. Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @ikstartonline@2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

 

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

1 Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen