Geld verdienen met jezelf. Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst

Geld verdienen met jezelf Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst - updates door Tony de Bree

Geld verdienen met jezelf. Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst.

Geld verdienen met jezelf is een receptengids voor startende en ervaren online ondernemers geworden. Dit is dan ook geen boek dat je braaf van A tot Z moet lezen. Probeer eens een recept en ontdek of het wat voor je is. Je hoeft ook niet te beginnen met een revolutionaire onderneming waarmee je in potentie miljoenen kunt verdienen – een micro-activiteit waarmee je elke maand honderd euro kunt verdienen naast je vaste baan is waarschijnlijk haalbaarder en leuker. Wat je ook kiest, als jij in beweging komt, heb je in elk geval een voorsprong op alle bankzitters.

download-1470x1312-2-1

Geld verdienen met jezelf

Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst

€ 15,00

Ik heb het boek op de volgende manier ingedeeld:

  • In hoofdstuk 1 schotel ik je de vele mogelijkheden om online geld te verdienen als zelfstandig ondernemer, als zzp’er, voor. Door gebruik te maken van nieuwe technologie om slim in te kopen, slim uit te besteden en slim diensten van experts af te nemen. Dat heet met een duur woord ‘crowdsourcing’.
  • Hoofdstuk 2 geeft je tips over hoe je de overgang kunt maken van werknemer naar ondernemer en ik laat je zien hoe je in 15 minuten je eerste microbusiness online kunt zetten.
  • In de hoofdstukken 3 en 4 krijg je 39 tips om slimmer met je schaarse tijd om te gaan en productief thuis te kunnen werken.
  • Hoofdstuk 5 geeft je de ‘elf gouden regels voor succes’ die ik in de loop der jaren heb ontdekt. Het zijn de elf belangrijkste principes waar je je aan moet houden als je een of meer nieuwe micro-ondernemingen start of als je je bestaande business verder uit wilt breiden. Of je nu ondernemer in deeltijd wilt worden of helemaal voor jezelf begint.
  • In hoofdstuk 6 laat ik je zien hoe je je huiswerk doet om slim offline en online geld te kunnen verdienen en in hoofdstuk 7 toon ik hoe je je ideeën en projecten in de praktijk snel uitwerkt en hoe je die projecten prioriteert.
  • In hoofdstuk 8 laat ik aan de hand van een aantal concrete voorbeelden zien hoe je met je eigen unieke businessmodel een unieke, onderscheidende oplossing aan je klanten kunt aanbieden op basis van wat we in de voorafgaande hoofdstukken hebben besproken, en in hoofdstuk 9 leg ik uit hoe je je eigen oplossing kunt samenstellen.

Lees ook: Online geld verdienen in de kluseconomie, Geld verdienen met jezelf als e-book & Tony’s side-gigs.

  • In de hoofdstukken 10 en 11 krijg je tips over de manier waarop je producten en diensten positioneert, hoe je de prijs bepaalt en hoe je ze offline en online succesvol aan de man brengt.
  • Je hoofdmotivatie om te ondernemen is geld verdienen door dingen aan klanten te verkopen die ze nodig hebben en waar ze voor willen betalen. In hoofdstuk 12 behandel ik 71 manieren waarop je met je eigen vaardigheden en je eigen passies slim geld kunt verdienen. Aan de hand van een aantal voorbeelden kun je vervolgens zelf je eigen oplossing en je eigen producten en diensten bepalen.
  • In het laatste hoofdstuk, hoofdstuk 13, geef ik je nog een aantal concrete tips en daarna is het aan jou om uit je luie stoel te komen.

Bonus: de downloads.

Mocht je tijdens of na het lezen of luisteren naar de nieuwe versie van dit boek vragen hebben, of suggesties over wat er beter of duidelijker kan, of als je zelf goede tips hebt, stuur me dan even een email via dit formulier

Alvast bedankt.

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag, @ikstartonline, @wordpresszzpers en @dagboekbankier.

Bericht bekijken

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!