Wat zijn flexwerkers?

Wat zijn flexwerkers door Tony de Bree

Wat zijn flexwerkers? 

Sinds het begin van de 21e eeuw zijn er wereldwijd steeds meer flexwerkers bijgekomen. Wat zijn flexwerkers eigenlijk?

Flexwerkers zijn online platformwerkers, contractarbeiders, oproepkrachten en uitzendkrachten. Flexwerkers gaan verschillende typen formele overeenkomsten op afroep aan om diensten te verlenen aan de klanten van een bedrijf.

Er zijn dus veel verschillende soorten flexwerkers in de zogenaamde ‘kluseconomie’ die al sinds het begin van de Interneteconomie wereldwijd van de grond is gekomen. daar horen dus ook online freelancers, zelfstandige ondernemers die vanuit huis werken zoals alleenstaande moeders en seniors bij. 

Meer: ‘7 relevante digitale trends voor zelfstandige ondernemers’, ‘Wat zijn digitale producten?, ‘Wat zijn digitale diensten?’, ‘Wat is een virtuele organisatie?’‘ Online starten? Luister eerst naar dit luisterboek?’ 

Part-time en fulltime flexwerker. 

Ik ben zelf sinds 2001 als hybride ondernemer als online flexwerker actief en vanaf 2011 fulltime online & offline flexwerker. Wat dat in de praktijk betekent is dat ik er altijd voor zorg dat ik minimaal 4-5 inkomstenstromen heb: uit klussen op afroep en/of uit de verkoop van digitale producten en diensten. De ene keer komt er meer geld binnen uit de ene stroom en de andere keer meer uit de andere. Inclusief sinds het begin van de Corona-pandemie.

Vanaf het begin van de Corona-epidemie is de nadruk in mijn overlevingsstrategie nog meer op online en digitaal komen te liggen met mijn virtuele organisatie, ‘mijn virtuele eenmanszaak’. Zie ook www.ikgaonlinestarten.nl.  

Maak vandaag een afspraak over hoe jij succesvol geld kunt gaan verdienen als flexwerker in de digitale economie.

Wil je meer weten over hoe jij succesvol geld kunt verdienen en geld kunt besparen als flexwerker in de digitale economie? Stuur me dan hier een mail of bel me op 06-34387806 voor een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek.

Later.
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

 

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

1 Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen