Blogs, tips & tricks over online geld verdienen in crisistijd

Blogs, tips & tricks over online geld verdienen in crisistijd door Tony de Bree

Blogs, tips & tricks over online geld verdienen in crisistijd.

Sinds het begin van de Corona-pandemie zijn veel zelfstandige ondernemers in grote financiele problemen gekomen en zijn ze online geld moeten gaan verdienen. Sinds de inval van Rusland in Ukraine is het weer crisis op een vreselijke manier. Een mogelijkheid voor vluchtelingen en voor zzp’ers in Nederland is online geld te verdienen en zo min mogelijk niet-noodzakelijke kosten maken.

Dat start met een goed online overlevingsplan.

Dit is het eerste blog over online geld verdienen in crisistijd inclusief praktische tips en tricks. Hopelijk helpt dat een beetje.

Lees ook: Wat is de online shake-out?, Wat is de online gig economy? , Wat zijn substituten?

Als je dus meer wilt lezen en leren over online geld verdienen in crisistijd met een virtuele eenmanszaak, digitale diensten en digitale producten, bookmark dan deze blogs.

Met vriendelijke groet,

Tony de Bree

Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!