‘Groeien zonder te groeien’ nu ook als luisterboek

Groeien zonder te groeien Succesvol ondernemen in de betekeniseconomie van Tony de Bree nu ook als luisterboek

Goede middag,

sinds het begin van de Corona-pandemie zijn boekwinkels jammer genoeg vaak gesloten geweest. Dat is een van de redeen waarom e-books, maar vooral ook luisterboeken steeds populairder zijn geworden. Daarom is ‘Groeien zonder te groeien. Succesvol ondernemen in de betekeniseconomie’ nu ook als luisterboek uitgekomen. Super blij mee.

Je kunt ‘Groeien zonder te groeien’ nu beluisteren via Storytel of op Managementboek hier aanschaffen en beluisteren tijdens het sporten, wandelen of in de auto of in de trein. 

Als je het complete boek inclusief de templates en checklists wilt aanschaffen, kan dat ook nog steeds natuurlijk. 

Meer: ‘Koop het fysieke boek bij managementboek.nl’Koop het fysieke boek bij Bol.com’ of   ‘Vraag een  docentenexemplaar van het ‘echte boek’ aan’

Dit luisterboek heeft iemand anders voor me ingesproken, maar Overlevingsstrategie voor startups heb ik zelf ingesproken. Lees daar hier meer over.

Meer weten over jouw persoonlijk right-skilling plan? 

Wil je meer weten over waar voor jou de beste kansen liggen om je persoonlijk gericht bij te scholen met een persoonlijk righ-skilling plan, bel me dan op 06-34387806 of WhatsApp me eerst even, ok?

Mvg

Tony de Bree

p.s. Let’s connect op Linkedin hier of op Instagram hier

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

16 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!