Heb jij nu nog een van de 2,6 miljoen gesubsidieerde ‘Corona-banen’?

Heb jij nu nog een van de 2,6 miljoen gesubsidieerde Corona-banen door Tony de Bree

Heb jij nu nog een van de 2,6 miljoen gesubsidieerde ‘Corona-banen’?

Goedemiddag, lekker op vakantie in Nederland voor de zomer of toch met een negatieve test naar het buitenland?

Vorig jaar tijd schreef ik een blog op fm.nl Klaar voor de grote klap in oktober?’ o.a. over het feit dat ik bang was dat veel mensen die op dat moment nog een vaste baan hadden, die baan zouden kunnen gaan verliezen als per 1 oktober 2020 steunpakket 2 ophield.

2,6 miljoen banen worden in Nederland gedeeltelijk of helemaal met Corona-steun betaald. 

Volgens informatie ter voorbereiding van de Voorjaarsnota 2021 hadden ongeveer 2,6 miljoen mensen in Nederland een vastebaan die op dit moment nog steeds geheel of gedeeltelijk door de Overheid wordt betaald. Ik wist niet dat het er zoveel waren, jij wel?

Geldt dat ook voor jou als manager of als medewerker trouwens? En heb je nog steeds geen ‘online plan b’, geen carriereplan-b, geen persoonlijk right-skillingplan? Nee? Dan zou ik nu onmiddellijk in actie komen als ik jou was.  Waarom?

Lees ook: ‘Wat is de digitale economie?’‘Wat is relevant leven-lang leren?‘, ‘Wat is persoonlijk right-skilling?’‘Wat is ‘digital-right-skilling’,  ‘Wat is a la carte leren?’,‘Wat is een ‘online plan-b?”‘Geld verdienen met jezelf’ nu als bijgewerkt luisterboek’

Je moet nu in actie komen. Vroeg of laat loopt het steunpakket af en word je misschien alsnog ontslagen. Want de afgelopen 1,5 jaar is de situatie op de traditionele arbeidsmarkt met vaste banen, of eigenlijk de ‘werkmarkt’, voor 45-50plussers en voor ‘seniors alleen nog maar slechter geworden. Zeker als je hoogopgeleid bent. 

Aan de andere kant zijn er veel nieuwe mogelijkheden om succesvol voor je zelf te beginnen waaronder om online te starten, in ‘online business development’ als consultant, trainer en/of coach als je maar de juiste dingen leert. Inclusief jouw persoonlijke digital right-skillingplan voor ondernemers. Waarom?

Omdat corporate digital-skills irrelevant zijn als je online wilt starten om online geld te gaan verdienen of als je zzp’er wilt worden. Je moet het juiste ‘digital right-skillingplan voor ondernemers’ voor jou persoonlijk opstellen en snel volgen. En dat kan via mij met ons unieke ‘A la carte leermodel’ op maat.  

Neem nu contact op voor vrijblijvend werkadvies en leeradvies. 

Neem daarom nu contact met me op voor een vrijblijvend online kennismakingsgesprek voor jouw persoonlijk right-skillingplan door hier een email te sturen. 

Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @ikstartonline@2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

 

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!