Werk kwijt na je vijftigste? Begin een 50plus startup!

Werk kwijt na je vijftigste Begin een 50plus startup door Tony de Bree

Werk kwijt na je vijftigste? Begin een 50plus startup!

Wanneer je het woord ‘startup’ hoort, denk je bijna automatisch aan jonge mensen die op podia springen, pitchen voor jury’s en ‘Dragon Dens’, de hele tijd selfies maken en die op Instagram posten, eens?

De meeste aandacht gaat inderdaad uit naar startups met ‘briljante ideeen’ van milennials. En dat geldt ook voor startup-acceleratorprogramma’s die vaak maanden duren. Maar je hoort niet veel over succesvolle ondernemers die 50 jaar op ouder zijn met hun ’50plus startup’:

’50plus startups zijn succesvolle ondernemingen die opgericht zijn en/of geleid worden vrouwen en mannen die ouder zijn dan 50 jaar’

Ikzelf ben eigenaar van een soort ’50plus startup’ met mijn virtuele eenmanszaak. Dat heb ik in 2 stappen gedaan vanaf 2001:

1) Door vanaf 2001 eerst ‘proef te draaien’ door naast mijn vaste baan bij ABN Amro online te gaan ondernemen en geld te gaan verdienen met online ‘side hustles’ als hybride ondernemer.

Meer: 7 relevante digitale trends voor zelfstandige ondernemers in 2021, Wat is de online kluseconomie?, Wat is de virtuele eenmanszaak? & Wat is A La carte leren?

2) Door eind 2011 uiteindelijk de traditionele wereld van financiële dienstverlening te verlaten en uit mijn ‘gouden kooi te stappen’. Om met de juiste klanten en de juiste ideeen succesvol online en offline geld te gaan verdienen en mijn ‘why’ te realiseren door o.a. een aantal bestsellers te schrijven. 

Wist je trouwens dat veel succesvolle oprichters van startups en C-level managers van scale-ups 50plussers zijn? 

Dus wat let je? 

Maak vandaag een afspraak over je eigen 50plus startup a la carte on-demand leertraject. 

Wil je meer weten over hoe jij het beste jouw ’50plus startup’ snel kunt oprichten, zelfs tijdens deze Corona-pandemie? Stuur me dan hier een mail of bel me op 06-34387806 voor een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

 

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

3 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is beveiligd !!
Send Us A Message