Wat zijn online side hustles?

Wat zijn online side hustles door Tony de Bree - 2

Wat zijn online side hustles?

Sinds het begin van de Corona-pandemie hebben steeds meer Nedederlanders met een vaste baan financiele problemen gekregen. Ze zijn bang om hun vaste baan te verliezen of zijn al ontslagen. En daarnaast zijn veel zelfstandige ondernemers waaronder zzp’ers in financiele problemen gekomen. 

Dan zijn online side hustles een goede oplossing om daar wat aan te doen. 

Wat zijn online side hustles?

Een online side hustle is een manier om online geld te verdienen naast je vaste baan of naast je offline activiteite als ondernemer. Om online kasstromen te genereren uit je activiteiten.

Een of meer online side hustles stellen je in staat om meer geld te verdienen naast een vaste baan om b.v. dingen te kopen die je nodig hebt of graag wilt kopen, of, en dat komt steeds vaker voor, financiële zorgen te verminderen.

Lees ook:  Wat is de  online gig-economy’?‘Wat zijn substituten?, Twee soorten online gigs in de online gig economy & ‘ Online starten? Luister eerst naar dit luisterboek?’ 

De harde werkelijkheid is dat je van steeds meer 9 tot 5 banen anno 2022 niet meer je rekeningen kunt betalen. Of je nu (nog) een vaste baan of als je geld tekort komt, is het verstandig om net als ik ben begonnen te doen in 2001 naaast mijn vaste baan bij ABN Amro, om online geld te gaan verdienen met online side gigs in de online gig economy.  

Sinds 2001 verdien ik geld met online side hustles.

In 2001 ben ik begonnen met online geld te verdienen met online side hustles naast mijn vaste baan bij ABN Amro. Op basis van het delen van voor mijn 12.000+ online klanten relevante kennis en ervaring in de vorm van e-books en software als onderdeel van mijn online verdienmodel naast het inkomen uit mijn vaste baan.  

Sinds het begin van de Corona-pandemie help ik mensen met een vaste baan en zelfstandige ondernemers online geld te verdienen met hun rele vante kennis en ervaring. 

Als je daar meer over wilt lezen, bookmark dan deze blogs en die over de online kluseconomie

Maak vandaag een afspraak over hoe jij succesvol online geld kunt verdienen in de online kluseconomie.

Wil je meer weten over hoe jij succesvol online geld kunt verdienen en geld kunt besparen in de online kluseconomie naast je bestaande baan of fulll -time ? Stuur me dan hier een mail of bel me op 06-34387806 voor een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek.

Later.
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!