Wat is een digitale planner?

Wat zijn digitale producten door Tony de Bree

Wat zijn is een digitale planner?

Sinds het begin van de Corona-crisis werken we met zijn allen steeds meer thuis. Alleen, samen met en partner en/of met en of meer kinderen. Daarbij moeten we onze eigen dag indelen, ons werk plannen en productief zijn en blijven. En daarnaast ook nog geestelijk en lichamelijk in vorm blijven.

Digitale planners kunnen je daarbij prima helpen zoals veel managers, werknemers en ondernemers waaronder ik zelf dagelijks merken als je thuiswerkt of als je ergens anders online werkt. Ik kan persoonlijk niet goed zonder digitale planners sinds ik zelfstandig ondernemer ben geworden in 2011 en zeker niet sinds het begin van de Corona-pandemie. Wat is een digitale planner?

Een digitale planner is een digitale versie van de traditionele papieren planner. Het is meestal een interactieve PDF waarop met een tablet en een stylus kan worden geschreven. Net als een traditionele papieren planner, kan een digitale planner je helpen je doelen, taken en belangrijke afspraken te beheren om meer georganiseerd te worden.

Luisterboeken:  ‘Wat is het Startup Model Canvas©?’‘Wat is een e-book?’ & ‘Wat is een luisterboek?

Ik help al mijn klanten altijd met planners en vooral voor met printables in combinatie met ‘doe-het-zelf’ werkboeken voor corporates, starters, startups en scale-ups waaronder checklists en met verschillende corporate canvassen, startup canvassen, scale-up canvassen en MKB-canvassen.

En hetzelfde doe ik tijdens de verschillende on-demand leertrajecten op maat zoals van bankier tot ondernemer en andere on-demand oplossingen.

Die ‘printables’ kun je downloaden, vervolgens afdrukken en dan gebruiken om opdrachten te doen of te laten doen om b.v. je eigen startup op te richten, om een overlevingsstrategie te bepalen en uit te voeren of om je eigen klanten ‘on-demand’ te adviseren, te trainen en te coachen. 

Maak vandaag nog een afspraak.    

Als je meer wilt weten over hoe jij het beste hybride kunt werken en thuis kunt werken of online geld kunt verdienen en geld kunt besparen in de online gig economy met digitale producten als e-books, luisterboeken, video’s, software, digitale planners & printables, aarzel dan niet om mij te bellen op 06-34387806, neem contact op met mij op Skype op tony.de.bree of e-mail mij hier.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.
 

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!