Wat is een mini e-book?

Wat is een mini-ebook door Tony de Bree

Sinds het begin van de Corona-pandemie in 2020, zijn e-books in verschillende vormen en in verschillende formaten heel populair bij lezers maar ook bij ondernemers die online geld willen verdienen of geld willen besparen vanuit huis. 

En dat geldt vooral voor ‘mini e-books’.

Wat is een mini e-book? 

Een mini e-book of mini eBook, is een boekpublicatie in digitale vorm, bestaande uit tekst of afbeeldingen of een combinatie daarvan op het platte scherm van computers of andere elektronische apparaten zoals e-readers of smartphones met een beperkt aantal pagina’s.

E-books zijn samen met luisterboeken een van de meest verkochte vormen van digital products.

Lees ook: Wat is de digitale economie?’, ‘7 relevante digitale trends voor zelfstandige ondernemers’, ‘Boeken schrijven voor beginners’,  ‘7 manieren om online geld te verdienen met schrijven’ & ‘Digital marketingtips voor auteurs’

E-books en vooral mini-ebooks schrijven en verkopen sinds 2000. 

Sinds 2000 toen ik naast mijn vaste baan bij ABN Amro online geld begon te verdienen vanuit huis, zijn e-books inclusief mini e-books van tussen de 25 en 50 pagina’s in het Engels een belangrijke bron van inkomsten voor me geworden.

En dan vooral mini-e-books over Internet marketing of digital marketing, making money online (‘online geld verdienen’) en working from home (‘thuiswerken’). En nog meer sinds het begin van de Corona-pandemie vorig jaar. Waarom? Omdat het zelf schrijven en publiceren van mini-ebooks veel voordelen heeft, in het Nederlands en in het Engels.  

Leren hoe jij snel mini e-books kunt schrijven en kunt verkopen?

Als je meer wilt weten over hoe jij e-books of mini e-books kunt gebruiken om online geld te verdienen en te besparen, aarzel dan niet om mij te bellen op 06-34387806, neem contact op met mij op Skype op tony.de.bree of e-mail mij hier.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

11 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!