Wat zijn on-demand e-books voor online ondernemers?

Wat is een on-demand e-book door Tony de Bree

Wat zijn on-demand e-books voor online ondernemers?

Sinds het begin van de Corona-pandemie in 2020, zijn e-books voor verschillende doelgroepen heel populair. En dat geldt zeker ook voor on-demand e-books voor online starters en andere aankomende ondernemers.

Wat zijn on-demand e-books voor online ondernemers?

On-demand e-books of on-demand eBooks voor online ondernemers, zijn boekpublicaties in digitale vorm, bestaande uit tekst of afbeeldingen of een combinatie daarvan op het platte scherm van computers of andere elektronische apparaten zoals e-readers of smartphones die snel worden geschreven en op het juiste moment ‘just-in-time’, op verzoek van of voor een bepaalde niche van online ondernemers worden gepubliceerd.

In mijn geval verdien ik steeds meer geld online met het on-demand schrijven en publiceren van korte e-books:

  1. Management e-books voor corporates en andere grote organisaties. Op verzoek van e-book uitgevers die korte e-books op verzoek van hun corporate klanten uitgeven in het Nederlands zoals het nieuwe management e-book over hybride werken en thuiswerken boven dit blog en management e-books in het Engels.
  2. E-books voor (aankomende) ondernemers op verzoek van mijn eigen grote klanten, van studenten, van aankomende zzp’ers, van startups, scale-ups en MKB-bedrijven.
  3. E-books in het Engels en in het Nederlands als digitale substituten voor vaak dure Nederlands fysieke boeken over entrepreneurship, personal development, self-help, online marketing, working at home en making money online.

E-books zijn samen met luisterboeken een van de meest verkochte vormen van digital products.

Lees ook: Wat is de on-demand economie?’, ‘7 relevante digitale trends voor zelfstandige ondernemers’, ‘Wat zijn mini-e-books?, ‘Boeken schrijven voor beginners’,  ‘7 manieren om online geld te verdienen met schrijven’ & ‘Digital marketingtips voor auteurs’

Korte E-books en vooral korte on-demand e-books schrijven en verkopen sinds het begin van de Coronacrisis. 

Sinds 2000 toen ik naast mijn vaste baan bij ABN Amro online geld begon te verdienen vanuit huis, zijn e-books inclusief on-demand e-books van tussen de 25 en 50 pagina’s in het Engels een belangrijke bron van online inkomsten voor me met mijn virtuele eenmanszaak geworden. Zoals het on-demand e-book ‘Survival strategies for corporates’.

En daarnaast vooral e-books in het Engels over relevante digital trends voor zelfstandige ondernemers. Zoals over Internet marketing of digital marketing, making money online (‘online geld verdienen’) en working from home (‘thuiswerken’). En nog meer sinds het begin van de Corona-pandemie vorig jaar. Waarom? Omdat het zelf schrijven en publiceren van on-demand e-books veel voordelen heeft, in het Nederlands, maar vooral in het Engels.  

Leren hoe jij snel on-demand e-books kunt schrijven en kunt verkopen?

Als je meer wilt weten over hoe jij e-books of mini e-books kunt gebruiken om online geld te verdienen en te besparen, aarzel dan niet om mij te bellen op 06-34387806, neem contact op met mij op Skype op tony.de.bree of e-mail mij hier.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!