[NIEUW]: Survival strategies For Corporates. How To Survive The Covid-19 Crisis In 5 Steps

Survival strategies for corporates - How To Survive The Covid-19 Crisis in 5 Steps - by Tony de Bree

Nieuw: ‘Survival strategies for Corporates. How To Survive The Covid-19 Crisis in 5 Steps. 

Door de Covid-19-crisis zijn veel bedrijven, waaronder veel corporates, in verschillende branches in grote financiële problemen gekomen. Daarom moeten executives, senior managers en managementconsultants de juiste kortetermijnmaatregelen nemen en de juiste overlevingsstrategie en het beste overlevingsplan voor corporates  kunnen definiëren en implementeren voordat het te laat is.

Tweede praktische kort corporate management e-book in het Engels.

Mijn praktische tweede on-demand management ebook voor corporates in het Engels na ‘Digital strategy mapping

paperbackstack-1

Digital Strategy MappingDigital Leadership In The Online Platform Economy

$8,99

Inclusief een multiple-choice test, gratis canvassen en een gratis ebook.

Is uit. Dit korte corporate management e-book inclusief innovatieve gratis te downloaden corporate strategy & change management canvasses, zoals het Corporate Model Canvas© en het Corporate Ecosystem Canvas©, helpt c’-level executives, change managers and corporate management consultants corporates een duidelijke 5-stappenaanpak om de juiste overlevingsstrategie te kiezen en die snel uit te voeren en tegelijkertijd een sustainable company te worden. 

Meer: ‘Wat is de nieuwe economie?’, ‘Wat is ‘de social distancing economie’?’, ‘Wat is ‘organisatie-economie?’, ‘Wat zijn ‘overlevingsstrategieen?’, ‘E-books schrijven en verkopen’, Wat is een mockup?’ & ‘Wat is een e-cover?’

Koop dit innovatieve korte corporate management eBook met alle corporate canvassen & corporate checklists inclusief een multiple-choice examen etc.

download-823x978-1-1

Survival Strategies For Corporates

How to Survive the Covid-19 Crisis in 5 Steps

$ 8,99

Inclusief een multiple-choice test, corporate change canvassen en checklists.

En zorg dat je je hele bestaande corporate organisatie, je corporate business model en je corporate verdienmodel op tijd aanpast om na de Corona-pandemie te kunnen groeien en schalen op een sustainable manier. 

Hartelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @ikstartonline@2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

Bericht bekijken

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

error: Content is beveiligd !!