[NIEUW]: Survival strategies For Corporates. How To Survive The Covid-19 Crisis In 5 Steps

Survival strategies for corporates - How To Survive The Covid-19 Crisis in 5 Steps - by Tony de Bree

Nieuw: ‘Survival strategies for Corporates. How To Survive The Covid-19 Crisis in 5 Steps. 

Door de Covid-19-crisis zijn veel bedrijven, waaronder veel corporates, in verschillende branches in grote financiële problemen gekomen. Daarom moeten executives, senior managers en managementconsultants de juiste kortetermijnmaatregelen nemen en de juiste overlevingsstrategie en het beste overlevingsplan voor corporates  kunnen definiëren en implementeren voordat het te laat is.

Tweede praktische how-to-book in het Engels.

Mijn praktische tweede ‘how-to’ eBook in het Engels na ‘Digital strategy mapping, inclusief innovatieve gratis te downloaden corporate strategy & change management canvasses, zoals het Corporate Model Canvas© en het Corporate Ecosystem Canvas©, helpt corporates met een duidelijke 5-stappenaanpak om de juiste overlevingsstrategie te kiezen en die snel uit te voeren. 

Lees ook: ‘Wat is de nieuwe economie?’, ‘Wat is ‘de social distancing economie’?’, ‘Wat is ‘organisatie-economie?’, ‘Wat zijn ‘overlevingsstrategieen?’, ‘E-books schrijven en verkopen’, Wat is een mockup?’ & ‘Wat is een e-cover?’

Koop dit innovatieve ‘how-to’ eBook met alle corporate canvassen & corporate checklists inclusief een multiple-choice examen etc. nu hier en zorg dat je je corporate organisatie, je corporate business model en je corporate bottom-line op tijd aanpast om na de Corona-pandemie te kunnen groeien en schalen op een sustainable manier. 

Hartelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @ikstartonline@2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

Bericht bekijken

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

2 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is protected !!