Wat is een e-cover?

Wat is een e-cover door Tony de Bree

Goedemorgen,

Elke succesvolle online ondernemer die digitale producten verkoopt, heeft e-covers nodig. E-covers zijn een belangrijk onderdeel van je digitale marketing en visualisatie van een product of dienst, omdat het een visueel element is dat de perceptie van dat product of die dienst versterkt.

Vandaag ‘e-cover’. Wat is een e-cover?

‘Een e-cover is een digitale weergave van een (digitaal) product of dienst. Voorbeelden zijn e-books, boeken, luisterboeken, video’s, tutorials, online consulting, online training & online coaching.

E-covers van boeken en van e-books.

De e-cover van je boek kan een digitale visualisatie van je ‘echte’ boek zijn, het kan een e-cover van een e-book zijn of zelfs zoals boven dit blog een weergave van een boek in een mockup of van een luisterboek. Er staan veel verschillende e-covers online en ook op deze site tegenkomen. 

Je kunt e-covers ook heel goed gebruiken voor je social media marketing campagnes trouwens waaronder op LinkedIn.

Wil jij e-covers gebruiken bij jouw digital marketing campagnes?

Hulp nodig met jouw e-books of boek-campagnes? Bel me dan op 06-34387806, neem contact op met mij op Skype op tony.de.bree of e-mail mij hier voor onze customer-only e-cover services

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Volg me op Facebook, Twitter (@tonydebree en @ideetotstartup, speciaal voor ‘Kan het vliegen?’), Instagram  (‘kanhetvliegen’) Pinterest and Linkedin voor nieuws, speciale aanbiedingen, coupons & gratis e-books. en we zijn net ook op YouTube gestart hier.

Bericht bekijken

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan als hybride ondernemer online geld te verdienen vanuit huis als zijn online plan-b. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Vanaf het begin van de coronacrisis helpt hij executives, startups, scaleups en ondernemingsraden met digitale producten en online diensten om te overleven, studenten om succesvol online te starten en mensen die hun baan verliezen succesvol ondernemer te worden.

You might like

1 Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen

NU KUN JE ME GEMAKKELIJK BEREIKEN ...

Hé, het is Tony hier. Wil je mij bereiken en vragen stellen? Gebruik de volgende sociale links en e-mailadres:

Social Media

Neem contact op