Wat is een e-cover?

Wat is een e-cover door Tony de Bree

Wat is een e-cover?

Elke succesvolle online ondernemer die digitale producten verkoopt, heeft e-covers nodig. E-covers zijn een belangrijk onderdeel van je digital selling, je digitale marketing en visualisatie van een product of dienst, omdat het een visueel element is dat de perceptie van dat digitale product of die digitale dienst versterkt. 

Vandaag ‘e-cover’. Wat is een e-cover?

‘Een e-cover is een digitale weergave van een (digitaal) product of dienst. Voorbeelden zijn e-books, boeken, luisterboeken, video’s, tutorials, online consulting, online training & online coaching.

E-covers van boeken en van e-books.

De e-cover van je boek kan een digitale visualisatie van je ‘echte’ boek zijn, het kan een e-cover van een e-book zijn of zelfs zoals boven dit blog een weergave van een boek in een mockup of van een luisterboek. Er staan veel verschillende e-covers online en ook op deze site tegenkomen. 

Je kunt e-covers ook heel goed gebruiken voor je social media marketing campagnes waaronder op LinkedIn.

Wil jij e-covers gebruiken in jouw online business?

Hulp nodig met jouw e-books of boek-campagnes? Bel me dan op 06-34387806, neem contact op met mij op Skype op tony.de.bree of e-mail mij hier voor onze customer-only e-cover services

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Volg me op Facebook, Twitter (@tonydebree en @ideetotstartup, speciaal voor ‘Kan het vliegen?’), Instagram  (‘kanhetvliegen’) Pinterest and Linkedin voor nieuws, speciale aanbiedingen, coupons & gratis e-books. en we zijn net ook op YouTube gestart hier.

Bericht bekijken

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

20 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!