Leeradvies voor senior managers op basis van je LinkedIn profiel

Gratis leeradvies voor senior managers op basis van je LinkedIn profiel door Tony de Bree

Leeradvies voor senior managers op basis van je LinkedIn profiel.

De wereld om ons heen verandert snel sinds het begin van de Covid-19 pandemie. Dit heeft ook gevolgen voor rollen en functies voor senior managers in bedrijven en bij de Overheid en voor de benodigde soft- en hard skills. 

Ben je benieuwd wat de toekomst van werk voor jou als senior manager in 2022 in De Kluseconomie zou kunnen zijn en welk A la carte hybride leerprogramma met welke modules jou ‘just-in-time’ en op maat kan helpen bij de volgende stap in je carrière van corporate job tot zelfstandig ondernemer in verschilllende rollen b.v.? 

Bekijk deze video’s: The Future of Work – The New Normal , What Is The New Normal EconomyWhat are on-demand eBooks?  & What are short videos?

We horen graag wat je dromen zijn, kijken naar je achtergrond en mogelijkheden en geven je vrijblijvend een passend on-demand leeradvies.

Alvast drie persoonlijke tips vooraf:

 1. Corporate digital literacy versus entrepreneurial digital literacy.
 2. Corporate skills are irrelevant als je zelfstandig ondernemer in deeltijd of full time wilt worden
 3. Volg geen zombie-opleidingen in 2022.

JA, IK WIL GRAAG ON-DEMAND LEERADVIES VOOR SENIOR MANAGERS ONTVANGEN OP BASIS VAN MIJN LINKEDIN-PROFIEL

  Vriendelijke groeten,
  Tony de Bree

  p.s.
  Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @Ikstartonline, @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

  About the Author: Tony de Bree

  Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

  You might like

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  error: Content is beveiligd !!