Wat is het nieuwe normaal?

Wat is het nieuwe normaal door Tony de Bree

Wat is het nieuwe normaal?

Sinds het begin van de Corona-pandemie in 2020 proberen veel mensen, inclusief de oude-normaal economen, net te doen alsof het ‘oude-normaal’ van voor de Corona-pandemie weer terug komt. Onzin. Dit is het nieuwe normaal!

Wat is het nieuwe normaal?

Het nieuwe normaal verwijst naar de nieuwe realiteit sinds de start van de Corona-pandemie in Nederland en in alle landen van de wereld, aan de gevolgen waarvan we als individu en als samenleving zullen moeten wennen.

Lees ook: Wat is de on-demand economie?’, De toekomst van managen, organiseren & samenwerken, Wat is een virtuele oganisatie?, Wat is minimalisme?, Wat is resilience? & Wat is mobiel leren?

De Corona-pandemie heeft op een aantal terreinen geleid tot enorme veranderingen in ons persoonlijke en professionele leven en dat van onze klanten. Ieder van ons heeft vanaf het begin af aan de eigen life-balance moeten werken, grote organisaties hebben zich moeten aanpassen en hetzelfde geldt voor zelfstandige ondernemers. We leven in een nieuw normaal.

Daarom is dit het eerste nieuwe blog uit de serie ‘Nieuwe normaal’ blogs op deze site waar ook eerdere blogs in verschillende categorieen in zijn ondergebracht: Nieuwe normaal life balance & nieuwe normaal economie.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

Gratis 'ChatGPT voor ondernemers' tips Klik hierClose
error: Content is beveiligd !!